MUNICIPIS

Puigcerdà intensifica la neteja viària amb una sèrie d’actuacions als carrers i places de la Vila

La finalitat principal és que la situació de brutícia d’alguns espais del municipi es reverteixi.
Puigcerdà neteja viària 2
photo_camera Puigcerdà neteja viària 2

Durant aquesta setmana i la passada, l'Ajuntament de Puigcerdà, juntament amb l’empresa adjudicatària Companyia Ceretana de Neteges i amb la col·laboració de la Policia Local, està duent a terme diverses actuacions de neteja viària tant als principals carrers i places de la Vila, com la Plaça Cabrinetty, la Plaça de l’Ajuntament, el Carrer Espanya o el Carrer Major, com als afores del municipi.

Aquest és un servei que es realitza de forma periòdica durant l’any amb l’aiguabatre, és a dir, l’aigua a pressió com a principal protagonista. Per tal d’eliminar totes les taques, els xiclets enganxats al paviment i els orins dels gossos, aquesta conté una sèrie de sabons desengreixants i desinfectants que netegen els carrers arrossegant tota la brutícia i els patògens que puguin estar presents al terra.

En aquest sentit, cal remarcar que aquestes actuacions es duen a terme amb criteris de sostenibilitat, de forma que l’aigua emprada no és potable i que tots els productes afegits són respectuosos amb el medi ambient.

La regidora de Medi Ambient, Nerea Espada. reafirma així el compromís del consistori amb la neteja dels carrers, les places, les escales i els parcs de la Vila i garanteix que l’equip de govern ho posarà tot de la seva part per revertir la situació de brutícia d’alguns dels espais del municipi.