23.01.2022 |
Viure als Pirineus

Surt el número 40 de la revista Fil Directe

Ja és al carrer el número 40 de Fil Directe, la publicació del Grup d'Amics de Montellà (GAM), amb interessants articles i col·laboracions. 

2017-02-06 09.45.50
La portada de la publicació.
Surt el número 40 de la revista Fil Directe

La revista explica que el GAM estrenarà, enguany, una nova seu social, i es fa resò de la campanya de recollida de donatius que aquesta associació duu a terme per tal de finançar l'obra d'electrificació i automatització del mecanisme de rellotge i d'accionament de les campanes de l'església de Sant Serni. Un altre dels articles de la publicació fa referència als projectes solidaris que es porten a terme des de l'escola Ridolaina de Montellà.

En aquest darrer número de Fil Directe també hi ha un article, escrit per Xavier Massagué, dedicat a Joan Brudieu i Pere Riquet, dos destacats membres de capella renaixentistes a la catedral de la Seu d'Urgell. D'altra banda, Xavier Oller publica la segona part d'un escrit sobre el tren de Puigcerdà i, entre d'altres, Albert Martí a la secció "els nostres personatges" ens acosta la figura de Josep Maria Gratacós i Peracaula, el senyor Josep o el Mestre Vell.

Més info: www.amicsmontella.cat

Surt el número 40 de la revista Fil Directe
Comentarios