El refugi de la Feixa amplia el calendari d'obertura

El Refugi de la Feixa, ubicat entre l’estany de Malniu i l’estació d’esquí nòrdic de Fontanera, estarà obert tots els caps de setmana d’hivern i els altres dies sota comanda. La proposta és gaudir de l’element blanc que cobreix la zona, tant amb esquís com amb raquetes i apropar-se al refugi a dinar o bé pernoctar-hi

IMG-20160917-WA0001-1500x650
photo_camera El refugi de la Feixa, a la Cerdanya

Està ubicat en un indret únic, privilegiat, on es respira natura pels quatre costats.

La cuina és casolana i de muntanya, a base de productes ecològics i de proximitat, com la carn ecològica de la Cerdanya i amb opcions veganes i vegetarianes.

El Refugi pot ser lloc de pas de múltiples rutes a la zona, com la pujada al Puigpedrós amb esquís de muntanya, una raquetada fins l’estany de Malniu, o bé pot ser fi d’etapa d’una bonica excursió familiar amb raquetes desde l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera.

L’entorn de la Feixa gaudeix d’una protecció especial: el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) la Tossa Plana de Lles – Puigpedrós i acull una fauna i flora molt diversificada i remarcable.

La Feixa és un refugi peculiar, es decanta per un model de consum responsable i sostenible, molt integrat a la natura. És un refugi acollidor, amb poca capacitat, per tal de donar un servei i atenció més exclusiva i íntima, on el més important és sentir-se integrat i connectat amb la natura.

Més info: http://www.refugidelafeixa.com

comentaris