TV3 agraeix a Bolvir el seu suport amb la Marató

Bolvir ha rebut l’agraïment de la Marató de TV3 per la col·laboració i recaptació de 1.500€ en la darrera 26a edició del projecte solidari. El passat 16 de desembre es va celebrar la Quina de la Marató de TV3 al Local Social de Santa Cecília de Bolvir i aquesta iniciativa (que suma ja deu edicions al poble) va recaptar la quantitat de 1.500€ destinats a la Investigació de Malalties Infeccioses.

2017 MARATO TV3 MALALTIES INFECCIOSES-001
photo_camera La Marató de TV3 agraeix el suport rebut

Dins les diferents participacions en actes solidaris a Bolvir, cal destacar la de la seva col·laboració amb l’entitat de La Marató de TV3. Els 200 assistents que acompanyaren en la iniciativa, van ser els protagonistes en l’ajuda a la recerca d’aquesta entitat solidària fiançada a Catalunya, que des de 1992, recapta fons per sensibilitzar la societat i impulsar la investigació biomèdica sobre les malalties tractades en el seu programa.

La campanya del 2017 dirigida concretament a la investigació de malalties infeccioses, ha rebut un total de 7.215.676€, xifra que es tancarà el proper 31 de març. L’Ajuntament de Bolvir convida a seguir amb aquesta projecció solidària tan necessària a la societat actual, i agraeix a tots els participants per aquesta gran tasca comuna.