RESIDUS

Puigcerdà se suma a la iniciativa Let's Clean Up Europe amb la recollida de residus a la Font del Cucurú

En el marc del Let's Clean Up Europe, un grup de joves voluntaris de Puigcerdà ha recollit, aquest dissabte, 49kg de residus a l'indret de la Font del Cucurú. 
Recollida residus Font del Cucurú de Puigcerdà
photo_camera Voluntaris de Puigcerdà han recollit 49kg de residus a l'indret de la Font del Cucurú / puigcerda.cat.

En el marc del Let's Clean Up Europe, un grup de voluntaris de Puigcerdà ha recollit, aquest dissabte, 49kg de residus a l'indret de la Font del Cucurú. D'aquesta manera l'Ajuntament de Puigcerdà ha impulsat un any més aquesta iniciativa, amb la participació de joves voluntaris.

Let’s Clean Up Europe

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Es tracta d’una iniciativa que va néixer en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, gràcies a la implicació de diferents autoritats europees amb un mateix objectiu: la promoció de pràctiques de prevenció de residus a nivell europeu. Actualment hi participen desenes de milers de persones d’arreu.

comentaris