ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Puigcerdà presenta el calendari d'esdeveniments esportius del 2023 amb 24 cites de diferents disciplines

Entre les principals novetats del calendari del 2023 trobem el canvi de dates de la “Puigcerdà Fons”, ajornada al 12 de març per manca de neu, o un Sprint Urbà Internacional d'Orientació amb mapa que formarà part de la competició O-France.
Puigcerdà presentació calendari esdeveniments esportius 1
photo_camera Puigcerdà presenta el calendari d'esdeveniments esportius del 2023 / puigcerda.cat

L’Alcalde de Puigcerdà Albert Piñeira, la regidora d’esports Mar Quera i el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Puigcerda Xavier Guiu, han presentat aquest dijous el calendari d’esdeveniments esportius del 2023.

Entre les principals novetats del calendari del 2023 trobem el canvi de dates de la “Puigcerdà Fons”, ajornada al 12 de març per manca de neu, o un Sprint Urbà Internacional d'Orientació amb mapa que es farà a Puigcerdà i que formarà part de la competició O-France que es celebrarà a Font Romeu el pròxim mes d’agost. Enguany també es recuperarà la “Travessa a l’Estany nedant federada” i el “Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà” que arribarà a la seva 16ena edició.

Puigcerdà presentació calendari esdeveniments esportius 2
Puigcerdà presenta el calendari d'esdeveniments esportius del 2023 / puigcerda.cat

Igualment, se seguirà apostant per la “Mitja Marató de Puigcerdà”, una cursa que, gràcies a la renovació que va patir l’any passat, s’espera que reuneixi més de 800 participants, així com per la “Marxa de les 3 Nacions”, la “Dream Runners”, la “Ceretana Alpí en Línia”, el “Memorial Ramón Condomines”, “La Ruta de la Cerdanya”, la “Futsal Copa Cerdanya”, la “Pirineos Futbol Cup” o la “Catalunya Bike Race” entre altres competicions.

En total un calendari amb 24 esdeveniments de diferents disciplines esportives, que finalitzarà el 31 de desembre amb la Cursa Sant Silvestre, i que es veurà ampliat al llarg de l’any amb altres competicions pendents de confirmació i amb el calendari de competició regular i activitats de les diferents entitats i clubs esportius de la Vila.

Calendari àrea d'esports de puigcerdà 2023
Puigcerdà presenta el calendari d'esdeveniments esportius del 2023 / puigcerda.cat

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha destacat que aquest és un any especial per l'esport, tant a Puigcerdà com a tot el Pirineu, ja que el Pirineu Català ha rebut el distintiu de ser la "Comunitat Europea de l’Esport 2023", una candidatura de la qual ell n'és el president i que consolidarà Puigcerdà com a referent esportiu.