ESQUÍ ESCOLAR

Setmana blanca gratuïta per a totes les escoles de la Cerdanya a càrrec de la Fundació Bosch i Aymerich

La Fundació, principal accionista de Masella i patrocinadora de la iniciativa, busca fomentar la pràctica de l’esquí entre els més joves.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Alumnes de la Cerdanya gaudint de la 'Setmana Blanca' a l'estació de Masella / masella.com

Aquesta setmana i la passada prop de 1.700 alumnes de diferents escoles de la Cerdanya han esquiat cada dia a Masella. A més, ho han fet amb el lloguer de material, professor d'esquí cada dia durant dues hores i forfet pagat, i tot això a càrrec de la Fundació Bosch i Aymerich.

Durant aquestes dues primeres setmanes de febrer, i per quart any consecutiu, la Fundació Bosch Aymerich ha estat la patrocinadora del pla d’ajuts a les escoles de la Cerdanya que busca potenciar i fomentar la pràctica de l’esquí entre els més joves de la comarca, i  per això el projecte se centra en els escolars de primària i estudiants de secundària d'escoles i instituts de la Cerdanya.

Setmana blanca Masella 2
Alumnes de la Cerdanya amb un monitor a l'estació de Masella / masella.com

Quarta edició de la Setmana Blanca

En aquesta quarta edició, les escoles que han participat en el programa “Setmana Blanca”, han estat un total de 8 escoles: l’Escola Bac de Cerdanya (Alp), l’Escola Llums del Nord (Puigcerdà) l’IES Pere Borrell (Puigcerdà), la ZER Baridà-Batllia, integrada per les escoles: Portella Blanca (Lles de Cerdanya), l’Escola Puig (Prullans), l’Escola Pere Sarret (Martinet) i l’Escola Sant Serni (Prats); la ZER la Cerdanya integrada per: l’Escola Santa Cecília (Bolvir), l’Escola de Santa Coloma (Ger) i l’Escola Jaume I (Llívia), l’Escola Vedruna (Puigcerdà), l’Escola Alfons I (Puigcerdà), l’Escola Ridolaina (Montellà del Cadí) i l'Escola Mare de Déu del Talló (Bellver de Cerdanya).