MUSICAL

Puigcerdà estrenarà aquest juliol el musical "Els Productors", de Mel Brooks

Les entrades es podran adquirir a través de la plataforma www.codetickets.com a partir del 21 de juny.
Els Productors teatre musical
photo_camera 'Els Productors' és una adaptació de la pel·lícula estrenada a la dècada de 1960

Desprès de més d’un any d’aturada forçada a causa de la pandèmia, aquest pròxim mes de juliol s'estrenarà, al Casino Ceretà de Puigcerdà, el musical previst pel 2020, "Els Productors" de Mel Brooks, i que es va haver d’ajornar.

Les dates de representació seran el dia 2 de juliol a les 21h i el 4 de juliol a les 17h i a les 21h.

Les entrades es podran adquirir a través de la plataforma www.codetickets.com a partir del 21 de juny. L’obra no és recomanada per menors de 10 anys i l’aforament estarà reduït al 70% de capacitat segons indiquen els actuals protocols del PROCICAT.

cartell productors

SINOPSI

Els temps en què el productor Max Bialystock era el rei de Broadway han passat. Ara la seva glòria s'ha esfumat i només encadena un fracàs rere un altre fracàs.

Un dia Bialystock rep la visita de Leo Bloom, un mediocre comptable que somnia ser productor de Broadway. Després d'una sèrie de càlculs de Leo, Max s'adona que, sota determinades circumstàncies, un productor pot guanyar més diners produint un fracàs que un èxit.

Amb l'ajuda de Leo, Max es posarà mans a l'obra per produir el musical més desastrós de tots els temps amb l'objectiu de guanyar una gran suma de diners estafant ancianes, comprant els drets d'autor de la pitjor obra mai escrita, contactant al pitjor director teatral de Manhattan i als pitjors actors de l'escena neoyorquina.

És un pla perfecte, aconseguiran 2 milions de dòlars per produir una obra que en costera menys de 100mil, es quedaran la resta de diners i es retiraran a Rio de Janeiro... Però no tot resultarà com ells esperen ...

comentaris