El Consell Comarcal de Cerdanya recull en un banc de memòria l'experiència de les seves dones

Durant aquests darrers dies s'han estat fent les entrevistes a les dones que cada un dels ajuntaments han escollit.
 
Dones de Cerdanya Banc de Memòria
photo_camera S'han estat fent les entrevistes a les dones escollides pels ajuntaments/ Turisme Cerdanya
El Consell Comarcal de la Cerdanya està creant una ruta cultural i turística pels diferents pobles de la comarca, destacant en cadascun d'ells la figura d'una persona del gènere femení que sigui o hagi estat rellevant per la comarca. Pel seu caràcter multidisciplinari, en aquest projecte hi col·laboren diferents àrees del Consell: àrea de cultura, joventut, serveis socials i turisme.

La ruta enllaçarà diferents pobles de la Cerdanya on hi haurà una silueta representativa de cada una de les dones entrevistades, en un indret emblemàtic del poble, i allà es podrà descarregar i visionar, per mitjà d'un codi QR escanejat amb un dispositiu mòbil, el contingut audiovisual que explicarà la història de cada una de les dones representades, a través d'entrevistes personalitzades.
 
Durant aquests darrers dies s'han estat fent les entrevistes a les dones que cada un dels ajuntaments han escollit.
Amb aquestes entrevistes es vol destacar la contribució de cada una de les dones al món rural, promoure la memòria històrica i potenciar el turisme amb perspectiva de gènere.
 
Aviat, s'editaran aquestes entrevistes i paral·lelament s'aniran col·locant les siluetes als punts dels pobles escollits. La informació de la ruta i les entrevistes, també es preveu que es puguin consultar a través de la pàgina web del Consell Comarca de la Cerdanya i la web de Turisme Cerdanya.