01.12.2022 |
Viure als Pirineus

Puigcerdà estrena les noves instal·lacions del servei de rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà

Des del passat 19 de juny, Puigcerdà disposa de noves instal·lacions per al Servei de Rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) ubicades a la tercera planta de l’edifici de l’antic hospital.

servei de rehabilitacio 6
Una instantànea de la inauguració del servei de rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà.
Puigcerdà estrena les noves instal·lacions del servei de rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà

Des del passat 19 de juny, Puigcerdà disposa d’unes noves instal·lacions per al Servei de Rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP), ubicades a la tercera planta de l’edifici de l’antic hospital, a la plaça de Santa Maria. Fins ara, aquest servei es prestava a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà.

foto servei rehabilitació 1

El Servei de Rehabilitació de la FHP presta els serveis de rehabilitació física, fisioteràpia i logopèdia en les modalitats d’ambulatòria i domiciliària. A més, dóna servei a la Residència Sociosanitària de Puigcerdà i a l’Hospital Cerdanya, atenent els pacients ingressats en aquests centres.

Des del Servei de Rehabilitació s’atenen assegurats del CatSalut, assegurats de mútues, associats i usuaris privats. L’equip humà està format per 4,5 fisioterapeutes, una logopeda, un metge rehabilitador, una administrativa i una metgessa responsable.

foto servei rehabilitacio 3

Aquest servei té una activitat anual molt significativa: 8.000 sessions de fisioteràpia ambulatòria, 900 sessions de fisioteràpia domiciliària, 1.000 sessions de logopèdia, 3.000 sessions de fisioteràpia a la Unitat de Convalescència de la Residència de la FHP, 5.500 sessions de fisioteràpia a la Unitat Residencial i Hospital de dia de la Residència de la FHP, 2.400 sessions de fisioteràpia a l’Hospital Cerdanya i 500 sessions de fisioteràpia de mútues, associats i usuaris privats.

La presentació de les noves dependències, que va tenir lloc el passat dia 17 de juny,  va anar a càrrec de l’alcalde de Puigcerdà i president de la Fundació Hospital de Puigcerdà, Albert Piñeira, i del gerent de la institució, Xavier Albalat. En els darrers mesos, la Fundació Hospital de Puigcerdà també ha remodelat tot l’espai del vestíbul d’entrada, recepció i Unitat d’Atenció a l’Usuari i Admissions, i ha creat tres nous consultoris pel Centre d’Atenció Primària a la zona que antigament ocupava el servei d’Urgències de l’hospital.

Puigcerdà estrena les noves instal·lacions del servei de rehabilitació de la Fundació Hospital de Puigcerdà
Comentarios