Puigcerdà convoca, per segon any, el Premi Joves Talents

Per segon any consecutiu, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà convoca el Premi Joves Talents, que vol posar en valor la implicació dels joves fins a 30 anys en l’àmbit esportiu, cultural o social de Puigcerdà i agrair-los el seu esforç i compromís. Aquest reconeixement també vol ser un exemple per altres joves i desmuntar el tòpic que el jovent d’avui no s’implica en la nostra societat.

cartell joves talents 2016
photo_camera El cartell Joves Talents 2016.

Tant des de l’Àrea de Joventut com per part dels propis joves de Puigcerdà, es van proposar diferents candidats i es van donar a conèixer els seus perfils i aficions a les xarxes socials. D’aquí en van sortir els quatre finalistes d’enguany: el grup de música Pam Tumaka’t, l’esquiador i músic Gabriel Gorce i els col·laboradors en diverses entitats i associacions Àlex Rubio i Maria Fitó.

Tot aquest procés ha servit per decidir el guanyador d’enguany, a través d’una votació popular al facebook de l’Àrea de Joventut. El guanyador es coneixerà el divendres 2 de desembre, en un acte que tindrà lloc a les 20.30 h al Museu Cerdà de Puigcerdà. El Jove Talent 2016 rebrà un premi de 200 € i els tres finalistes restants 100 € cadascun.

En la primera edició, l’any passat, es van guardonar els patinadors més destacats del Club Patinatge Artístic Puigcerdà.