Porté Puymorens obre la zona del Baladrà, la zona d'esquí nòrdic

Porté Puymorens obrirà aquest dissabte la zona del Baladrà i posarà en servei un bus que connectarà l'estació de tren amb l'estació d'esquí.

porte03
photo_camera Imatge de Porté. Foto. Jordi Pardinilla.

Les nevades d'aquests últims dies deixen l'estació en una situació immillorable per la resta de la temporada, amb neu i condicions perfectes per a la pràctica de l'esquí. Així, en les properes hores, Porté podrà oferir la pràctica de l'esquí en el 100% del seu domini, amb accés a les 33 pistes més l'àrea del Baladrà.

Per tal de tenir accés al servei de furgoneta que us retorna del final de la pista del Baladrà (a la carretera d'Andorra), fins al Coll de Puymorens (des d'on es pot fer el descens en esquí fins a la Vignole), cal comprar prèviament a les taquilles de la Vignole un forfet de 3 euros.

Pel que fa el bus que connecta l'estació del tren amb l'estació d'esquí, aquest servei és gratuït i estarà en funcionament des de demà mateix. El bus permetrà recollir els esquiadors que vinguin a Porté amb el servei regular de tren i també permetrà, a la tarda, el retorn dels esquiadors, des de l'estació, fins a peu de l'andana del tren.

D'altra banda, demà s'obrirà també l'àrea d'esquí nòrdic a la zona del Coll de Puymorens. Inicialment està previst habilitar 8 quilòmetres de recorreguts.

Més de 2 metres de neu!

L'estació ha registrat, en aquests últims dies de nevades, unes precipitacions de més de dos metres de neu a les zones de la Mine i de Fonfrède. L'estació d'esquí de la Cerdanya acumula gruixos de més de 280 cm a les cotes altes del complex. La previsió anuncia encara alguna nevada més aquests pròxims dies.

L'acumulació de la neu ha elevat el risc d'allaus a la zona, la qual cosa es fa recomanable l'esquí per les àrees marcades i senyalitzades, dins de l'estació.

Pròximes ofertes a Porté

Us recordem algunes de les promocions vigents pel mes de març a l'estació de Porté:

.- gratuïtat de l'esquí per a les dones majors de 18 anys, tots els dijous del mes de març.

.- 17 euros pels universitaris, de dilluns a divendres, amb la presentació del carnet d'estudiant, a patir del 2 de març.

.- forfet del mes de març a 90 euros (de dilluns a divendres), a partir del dia 2 de març.