Proclamats els campions i les campiones de Catalunya d'esquí de fons

Bernat Galcerán Campió de Catalunya Júnior
photo_camera Bernat Galcerán Campió de Catalunya Júnior

El passat cap de setmana 7 i 8 de febrer el Pla de Beret ha acollit la celebració del Campionat de Catalunya Individual d'Esquí de fons sota la tècnica clàssica amb sortida cronometrada. La competició es va disputar a 4 distàncies: 2,5 quilòmetres (Benjamí i Infantil 1 masculí); 5 quilòmetres (Infantil 2 masculí i femení i Cadet femení); 7,5 quilòmetres (Cadet masculí), 10 quilòmetres (Júnior 1 masculí i Júnior 2, Sènior i Màster femení) i 15 quilòmetres (Júnior 2, Sènior i Màster masculí). 

El campionat, que va donar el tret de sortida el diumenge 8 de febrer a partir de les 10:30 hores, es va celebrar amb molt bona neu i va proclamar els nous campions i campiones de Catulunya en les diferents modalitats. En Benjamí els Campions van ser Martina Sellés (C.E. Bellver) i Marc Colell (CEFUC); en Infantil 1 Claustre Muntaner (CENA) i Bernat Sellés (C.E. Bellver); en Infantil 2 Maria Iglesias (ANEC) i Martí Forcada (PEC); en Cadet Carola Vila (CEFUC); en Júnior 1 Pepa Garcia (C.E. Bellver) i en Júnior 2 Marta Cester (CAEI) i Bernat Galcerán (PEC). 

En segon lloc del podi i per tant els proclamats sots campions i sots campiones de Catalunya 2015 d'esquí de fons van ser Berta Guitart (CENA) i Marc Vicente (CEFUC) en Benjamí; Queralt Gamisans (PEC) en Infantil 1; Maria Sellés (C.E. Bellver) en Infantil 2; Rita Auladell (PEC) i Cesc Colell (CEFUC) en Cadet; Mario Parodi (PEC) en Júnior 2 i Berta Morral (CEFUC) i Sadurní Betriu (CEFUC) en Sènior. 

En aquest Campionat de Catalunya Individual d'esquí de fons han participat tots els esportistes de tecnificació de fons de la FCEH excepte Gral Sellés i Paula Martínez que estan entrenant a Noruega.