01.07.2022 |
Viure als Pirineus

Porté Puymorens celebra la Festa de l'Esquí

Aquest dissabte, dia 21 de febrer, se celebra a l'estació de Porté Puymorens diferents activitats concentrades a l'àrea de la Vignole. Així, a banda de la possibilitat d'esquiar fins a les 9 de la nit, hi haurà un concert musical i una xocolatada oferta pels mestres xocolaters de Palau de Cerdagne. També s'oferirà tartiflette a totes les persones que ho vulguin, però cal fer l'abonament de 10 euros i una reserva prèvia a la mateixa estació.

porte03
Fotografia de Porté.
Porté Puymorens celebra la Festa de l'Esquí

I aquestes són les pròximes ofertes a Porté:

El mes de març s'activen, un cop més, diferents ofertes i promocions per esquiar a l'estació d'esquí de Porté Puymorens. Us recordem algunes d'aquestes promocions que estaran vigents el mes de març:

- gratuïtat de l'esquí per a les dones majors de 18 anys, els dijous dies 12, 19 i 26 de març.

- 17 euros pels universitaris, de dilluns a divendres, amb la presentació del carnet d'estudiant, a partir del 2 i fins el 27 de març.

- forfet del mes de març a 90 euros (de dilluns a divendres), a partir del dia 2 i fins el dia 27 de març.

-forfet família (2 adults i 2 nens). Forfet per un dia 90 euros i forfet per dos dies consecutius (la mateixa família) per 170 euros.

-forfet debutant. Pots esquiar a Porté per només 10 euros! Si ets debutant, aprofita aquesta oportunitat. Forfet vàlid pels telesquís babys del Soldat i de la Vignole.

Porté Puymorens celebra la Festa de l'Esquí
Comentarios