Piñeira: "Persistir en voler anar a la segona residència constitueix una irresponsabilitat i un acte de desobediència greu"

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, s'ha posat a la primera línia en la gestió de la crisi del coronavirus a la capital de la Cerdanya. Puntualment informa la població sobre quina és l'última hora de la situació a l'Hospital Transfronterer i, en general, a tota la ciutat. Aquesta tarda, després de veure el que ha passat el cap de setmana, ha tornat a fer una crida a quedar-se a casa i ha assegurat que "persistir en voler anar a la segona residència constitueix una irresponsabilitat i un acte de desobediència greu".
Pla mitjà del candidat de Junts per Puigcerdà i alcalde en funcions, Albert Piñeira, a l'exterior de l'Ajuntament de Puigcerdà. Imatge del 29 de maig de 2019 (Horitzontal).
photo_camera L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira.

Piñeira ha assegurat que "ens cal perseverança i confinar-se. El “Queda’t a casa” no només ha de ser un eslògan, sinó una actitud perquè un altre eslògan, el “Tot anirà bé”, sigui una realitat".

"Ja hi ha gent, el personal sanitari i dels serveis essencials, que treballen perquè tot funcioni. Valorem molt tot el que esteu fent", ha dit. "Apel·lo directament a la gent de segona residència. Des de les institucions hem insistit de manera reiterada en què això no eren unes vacances, sinó un confinament, i que aquest calia passar-lo a la primera residència. Per això s’estan fent i se seguiran fent controls policials, i aixecant actes de denúncia. Persistir en voler anar a la segona residència constitueix una irresponsabilitat i un acte de desobediència greu", ha lamentat l'alcalde.

Apel·lo directament a la gent de segona residència. Des de les institucions hem insistit de manera reiterada en què això no eren unes vacances, sinó un confinament, i que aquest calia passar-lo a la primera residència. Per això s’estan fent i se seguiran fent controls policials, i aixecant actes de denúncia

Més a Cerdanya