La pel·lícula 'Volta Cerdanya Ultrafons: Més que una cursa' ha estat presentada a Puigcerdà

 
Presentació film VCUF
photo_camera Presentació film VCUF

El passat divendres dia 9 de gener va ser presentada i projectada la pel·lícula 'Volta Cerdanya Ultrafons: Més que una cursa', basada en l'experiència de la VCUF Sport HG 2014. Un total d'unes 300 persones l'han vist en les seves dues presentacions a La Cerdanya, als pobles d'Alp i Puigcerdà.

El film 'Volta Cerdanya Ultrafons: Més que una cursa', creat per Xavier Casillanis, Jordi Ferret, Àngel Rufí i Roger Sales,  tots ells professionals reconeguts del món audiovisual, no compta amb cap narrador en veu en off, sinó que la narrativa pròpia de les imatges i els seus protagonistes amb les seves declaracions ens ensenyen a la perfecció allò que es va viure a la Cerdanya del 6 al 12 de juny de 2014. L'èpica de les curses d'ultraresistència, la participació activa i absolutament imprescindible dels voluntaris, els tarahumares, grans llegendes com el corredor americà Pablo Vigil i molt més és el que guarda aquesta pel·lícula que espera inspirar als corredors de tot el món per formar part de les curses de la VCUF que tindran lloc durant el 2015 i els anys següents en les seves futures edicions.

Eduard Jornet, organitzador i coordinador de la cursa va ser l'encarregat de presentar la pel·lícula aprofitant per fer palès l'agraïment a totes les persones i institucions relacionades amb la VCUF: el cos de voluntaris, tots els municipis de la Cerdanya, als cossos de seguretat de les diferents àrees, al patrocinador Sport HG, Powerade, al Campus Cerdanya i a totes les Diputacions y àrees de Turisme que han col·laborat amb la VCUF.