El parc de tirolines més gran del Pirineu a la Cerdanya, a 15 minuts de Puigcerdà

Tyrovol t’ofereix un circuït de 12 tirolines que completen un recorregut de 2 quilòmetres

tyrovol02
photo_camera Tyrovol, el parc de tirolines més gran del Pirineu

Tyrovol és el parc de tirolines més gran del Pirineu i es troba a Porté Pimorent, a la Cerdanya, a poc més de 15 minuts de Puigcerdà. És una instal·lació que ofereix 12 tirolines en un recorregut que supera els 2 quilòmetres que es viuen amb emocions i sensacions fins als nivells que es vulgui. De fet, el disseny del circuit està pensat per tot tipus de públics tot facilitant la possibilitat que es pugui deixar de recórrer el parc quan cadascú vol. Els dos primers trams de l’itinerari són gratuïts. No es necessita cap habilitat especial ni condició física per gaudir de l’activitat. La resta dels trams completen un recorregut amb diferents nivells i possibilitats. I, fins i tot, per aquells més agosarats, al final del circuït hi ha la possibilitat de fer el gran salt al buit, penjats d’una tirolina en pèndol, amb caiguda d’uns 15 metres. Brutal!

tyrovol01

Tyrovol està obert tots els dies, de les 10 a les 19 hores. Juliol, agost i els primers dies se setembre. Per estar alerta de les promocions i les ofertes estigueu pendents del web (www.tyrovol.com), facebook, twitter o instagram. Els preus oscil·len, depenent del circuït final que s’hagi fet, des dels 7 als 27 euros. També hi ha un forfet de 3 hores, que us permet fer el recorregut que més desitgeu i tantes vegades com es vulgui. I tarifes especials per a famílies i grups.

El parc de tirolines està pensat especialment per a famílies. És una activitat apte perquè puguin fer els nens i nenes a partir dels 3 anys. També hi ha la possibilitat de volar en tàndem en el cas dels més petits i sempre que no superin els 90 quilos. 

tyrovol03

I la seguretat és una de les màximes en les instal·lacions de Tyrovol. Les tirolines estan equipades amb un fre mecànic i disposen, a més, d’un sistema de retorn que garanteix la seguretat en tot moment. Es recomana portar sabatilles esportives i els infants menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’adults.

El parc Tyrovol es troba al llac del Passet, envoltat de natura. Per arribar-hi cal enfilar-se per la N-20 francesa, des d’Enveig o de la Tor de Querol, en direcció al Pas de la Casa. Arribant a la localitat de Porté, just després d’haver creuat el pont, a mà dreta, hi ha el trencant que s’ha d’agafar en direcció al llac del Passet. A uns tres quilòmetres, aproximadament, trobareu Tyrovol. A la zona de Tyrovol també trobeu un local per menjar o una zona de pic-nic amb barbacoes per coure-hi menjar. 

* Obert els set dies de la setmana de 10:00 a 19:00h. 

* Instal·lacions idònies per gaudir-les en família.

* Activitats aptes per a nens a partir de 3 anys.

comentaris