TURISME DE MUNTANYA

La Molina inaugura la temporada d'estiu amb una àmplia oferta de turisme actiu per a tots els públics

Entre les principals novetats destaquen nous circuits de senderisme als voltants del Niu de l’Àliga, noves activitats a la zona del Telecabina Cadí-Moixeró i noves rutes en bicicleta de carretera, BTT o eBike
La Molina Bicicleta
photo_camera La Molina començarà la temporada d’estiu aquest dissabte, dia 19 de juny / FGC

La Molina començarà la temporada d’estiu aquest dissabte, dia 19 de juny, amb una àmplia oferta de turisme actiu als Pirineus a través de diverses activitats que van des dels esports d’aventura fins a les activitats més familiars. L’estació de la Cerdanya obrirà diàriament de manera ininterrompuda del 24 de juny al 12 de setembre. A partir d’aleshores, obrirà els caps de setmana, el pont de La Mercè (24-26 setembre) i, finalment, el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre.

El Telecabina Cadí-Moixeró continua sent una activitat principal de l’àmplia oferta turística a l’aire lliure de la destinació de muntanya, un trajecte on es pot gaudir d’un viatge singular fins al refugi del Niu de l’Àliga, a 2.537 metres. Un cop allà, les persones visitants podran descobrir dos nous circuits de senderisme i interpretació: el circuit de la natura i el circuit de les mines, que s’han senyalitzat en col·laboració amb el Parc Natural Cadí-Moixeró. A més, també hi trobaran camins senyalitzats que porten al mirador sud, al de Puig d’Alp i al de Quatre Batlles.

Les persones amants de la bicicleta podran practicar descens, enduro, BTT i MTB al Bikepark de La Molina, el més gran de Catalunya, que compta amb 13 circuits de descens, un circuit de Cross Country i un Wood Park. També podran pujar fins al Niu de l’Àliga per gaudir de les vistes deixant la bicicleta a l’estació intermèdia del telecabina. A més, disposaran de noves rutes en bicicleta de carretera, BTT o eBike i comptaran amb un nou punt de recàrrega de bicicletes elèctriques a la zona del Restaurant El Bosc.

També estarà en funcionament el Telecadira Cap de Comella (els caps de setmana de juliol, diàriament durant el mes d’agost i els dos primers caps de setmana de setembre), els serveis de restauració d’Alabaus, el Niu de l’Àliga i El Bosc i les activitats del Parc d’Aventura als Arbres, el circuit d’interpretació de la fauna i el tubbing, entre d’altres.  

Enguany, a més, s’han habilitat noves activitats a la zona del Telecabina Cadí-Moixeró entre les quals destaquen el mountainboard (taules d’skate de muntanya), el bumper ball (paraxocs de bombolla) o l’slackline (cinta que es tensa entre dos punts fixes). A més, les persones que ho vulguin també podran realitzar un curset d’utilització de brúixola, mapa i nocions de GPS.

Dins el marc de l’estratègia de digitalització d’FGC Turisme, es manté per a aquesta temporada el sistema de venda anticipada en línia que permetrà a les persones visitants adquirir forfets per al Bikepark o el telecadira i forfets o bitllets per al telecabina.