SALUT

Compromís X Pirineu reclama la reobertura del consultori mèdic local de Prullans

El consultori mèdic va tancar el març del 2020 per la pandèmia de la COVID-19, però encara no ha reiniciat la seva activitat.

Foto consultori mèdic de Prullans
photo_camera Consultori mèdic de Prullans /Compromís X Pirineu

Prullans disposa, des de fa dècades, d’un consultori mèdic local on es fan les atencions mèdiques dos vegades a la setmana per atendre a la població local.

Al març del 2020, amb el començament de la pandèmia sanitària de la COVID-19, aquest consultori mèdic va tancar, com a la resta de municipis veïns, a l’espera que millorés la situació.En aquests moments, mentre que a d’altres pobles veïns s’han reobert els consultoris mèdics locals, com a Ger i Alp, a Prullans no s’ha pres cap iniciativa per poder gaudir dels serveis mèdics al poble tan necessaris.

Segons Compromís X Pirineu, "la població de Prullans està força envellida i es necessita que es torni a donar aquest servei de manera urgent". Per tot això, Compromís X Pirineu, a través d'un comunicat, reclama la reobertura immediata del consultori mèdic de Prullans, tal i com s’ha produït a les poblacions veïnes. També reclama que l’equip de govern de l’Ajuntament de Prullans prengui la iniciativa per poder assolir aquest imprescindible objectiu.