Mercats temàtics d’olis, vins, formatges i també de llibres durant aquesta Setmana Santa

Bolvir i Vilallobent, veïnat de Puigcerdà, acolliran el proper divendres i dissabte, per aquest ordre, i durant tot el dia, els reconeguts mercats temàtics d’olis, vins i formatges que es venen celebrant des de fa anys en aquest dates a la Cerdanya.
Vilallobent23wb (2)
photo_camera Mercats temàtics d’olis, vins, formatges i també de llibres durant aquesta Setmana Santa

Aquest any, a causa de la proximitat de la festa de Sant Jordi, la novetat serà que Edicions Salòria també hi participi amb el seu gran oferta de novetats de llibres de temàtica pirinenca.

L’oferta d’olis, vins i formatges d'aquests mercats no es troba habitualment en els centres comercials convencionals ja que son de trulls, cellers i formatgeries de petita producció que utilitzen aquests mercats temàtics per vendre la seva producció. Cal dir que en el cas de l’oli és molt possible que en aquests 2 mercats ja es venguin els darrers litres de la migrada collita de la tardor passada. 

Els mercats es complementaran amb olives farcides i de mida gran, olis essencials i ungüents, mel ecològica,…etc. i així fins a una quinzena d’artesans agroalimentaris en cada mercat. 

Us convidem a visitar-els i a comprar amb els vostres amics i coneguts!!!