TELEVISIÓ

Masterchef fitxa Albert Boronat, xef de l'Ambassade de Llívia

El cuiner de l'Ambassade de Llívia participa en un dels episodis televisius de la desena temporada del concurs culinari.
Albert Boronat amb Jordi Cruz
photo_camera Albert Boronat amb Jordi Cruz a la sala de maquillatge del programa Masterchef de RTVE

El popular programa de Televisió Espanyola, Masterchef, tornarà a les llars ben aviat. D'aquí a unes setmanes, el programa, que arriba a la desena temporada, emetrà nous episodis. El programa reuneix amants de la cuina que posen el seu talent al servei d'un concurs culinari que bat rècords d'audiència i que és tot un fenomen televisiu.

Albert Boronat amb Vallejo-Nájera
Albert Boronat amb Samantha Vallejo-Nájera / TVE

I el cuiner llivienc, Albert Boronat, ha estat fitxat per la productora de Masterchef per a un dels episodis de la temporada. Boronat ha estat aquests dies a Madrid per a enregistrar, precisament, l'episodi en el qual participa. "Preparo un plat. Els ensenyo, als concursants, com s'ha de fer aquell plat que serà el que hauran de fer ells en aquell programa en concret", explica Boronat. "Jo m'he divertit moltíssim. Ha estat tota una experiència personal; conèixer el programa des de dins ha estat interessant i per a mi, a títol individual, ha estat un gran aprenentatge", afirma. Durant la seva participació ha pogut compartir espai i conversa amb els coneguts xefs i membres del jurat del concurs Pepe RodríguezSamantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz.

Albert Boronat amb Jordi Cruz 2
Albert Boronat amb Jordi Cruz 

Però, quin plat? "Quina elaboració els he preparat? Això no ho puc dir", indica Boronat. Masterchef torna d'ací a poc temps a la pantalla i en un dels episodis de la temporada especial dels 10 anys es podrà veure el xef de Llívia fent alguna de les seves especialitats culinàries. Una mostra més de l'atapeïda agenda de compromisos i diferents activitats del cuiner tarragoní establert a la Cerdanya. Sense anar més lluny, la setmana vinent, el xef ha estat convidat per una firma especialitzada en forns industrials per fer una demostració durant la celebració d'Alimentària a Barcelona.

Podeu llegir aquí el 'Fogons del Pirineu' dedicat al restaurant d'Albert Boronat, l'Ambassade de Llívia

comentaris