17.08.2022 |
Viure als Pirineus

EQUIPAMENTS

L'Ajuntament de Llívia treu a concurs la licitació del nou consultori mèdic

L’equipament s’ubicarà a una de les sales superiors del poliesportiu que obligarà a traslladar el gimnàs a dues sales inferiors, a tocar dels vestidors.
espai consultori
Exterior de l'espai on s'ubicarà el consultori municipal / llivia.org
L'Ajuntament de Llívia treu a concurs la licitació del nou consultori mèdic

L'Ajuntament de Llívia traurà a concurs públic la licitació de les obres del nou consultori mèdic que s'instal·larà al poliesportiu municipal. El servei mèdic s'està prestant actualment al carrer del Raval, número 2, en un local de lloguer que es va haver de buscar amb urgència després que la propietat de l'edifici on hi havia el consultori vell —també al carrer del Raval, en aquest cas al número 42— decidís que volia vendre l'immoble, el mes de febrer de 2020. Pel mig d'aquest procés hi ha hagut la pandèmia de la COVID-19 que va afectar els terminis en la posada en funcionament del servei actual, que es va inaugurar el mes de maig de 2021.

El nou consultori

El nou consultori s'habilitarà en una de les sales superiors del poliesportiu de Llívia. Ocuparà l'espai que en l'actualitat s'utilitza com a gimnàs. El consultori tindrà 166 metres quadrats —l'actual, del carrer de Raval, té 52 metres quadrats— que permetran distribuir-hi 4 sales (metge, infermera, sala de cures i sala per a visites especialistes). A banda hi haurà sala de metges, més el vestíbul, recepció, vestidor i els lavabos, com la resta dels equipaments i espais necessaris. El personal, el metge i la infermera, serà gestionat per la Fundació Hospital de Puigcerdà. El servei també comptarà amb una tècnica de suport de cures i administració que anirà a càrrec de l'Ajuntament de Llívia. El servei serà obert cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres.

planol consultori
Planol consultori mèdic de Llivia

Una vegada el projecte rebi el vistiplau, es presentarà a la Diputació de Girona que es farà càrrec de la inversió. Les obres podrien començar abans no finalitzi aquest any.

El nou gimnàs

Aquesta obra obliga a traslladar el gimnàs. Aquesta instal·lació s'ubicarà a la planta inferior del poliesportiu. El gimnàs ocuparà dues sales de la planta baixa, a tocar dels actuals vestidors. L'ajuntament preveu posar-hi els aparells que hi ha actualment en aquest servei municipal.

L'Ajuntament de Llívia treu a concurs la licitació del nou consultori mèdic
Comentarios