27.09.2022 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

L'incendi d'una casa a Alp deixa un home hospitalitzat en estat greu

Hi han hagut de treballar vuit dotacions de bombers per gestionar el foc, que s'ha produït a prop de l'estació de la Molina.
Pla general de la casa incendiada d'Alp amb intervenció dels Bombers de la Generalitat, el 17 de desembre de 2021 (Horitzontal)
Casa incendiada a Alp on han intervingut els Bombers de la Generalitat /David Cobo
L'incendi d'una casa a Alp deixa un home hospitalitzat en estat greu

Un incendi ha cremat totalment una casa del municipi d'Alp, a la Cerdanya, i ha comportat l'hospitalització d'un home en estat greu i l'atenció sanitària in situ a dues dones. El foc, que s'ha notificat als Bombers de la Generalitat a les 1.14 hores, s'ha arribat a estendre cap a la teulada de l'edifici del costat. Hi han hagut de treballar vuit dotacions de bombers per gestionar el foc, que s'ha donat a prop de l'estació de la Molina. A les 5.09 hores el foc s'ha donat per controlat.

Pla general de la casa incendiada d'Alp amb intervenció dels Bombers de la Generalitat, el 17 de desembre de 2021 (Horitzontal)(Foto: Casa incendiada a Alp on han intervingut els Bombers de la Generalitat / BOMBERS)

El foc ha afectat principalment una casa del carrer del Sitjar. Quan les unitats terrestres del SEM hi han arribat, s'ha decidit enviar l'home que presentava una afectació més gran a l'Hospital de la Cerdanya.

L'incendi d'una casa a Alp deixa un home hospitalitzat en estat greu
Comentarios