ELECCIONS MUNICIPALS

L'empresari Francesc Armengol anuncia la seva cursa política a l'alcaldia de Puigcerdà

Ho ha fet acompanyat del seu equip, aixoplugat sota el nom de 'Futur per Puigcerdà', en una compareixença pública a la Colònia Simon, un barri popular ubicat als afores de la capital cerdana.
Puigcerdà futur 1
photo_camera L'empresari Francesc Armengol anuncia la seva cursa a l'alcaldia de Puigcerdà / Joan Cucurell

El president de l’Associació Universitària de Cerdanya, de la patronal Empresariat Cerdanya i exmilitant local de l’antiga Convergència i Unió, Francesc Armengol, ha presentat aquest dijous la seva candidatura a l’alcaldia de Puigcerdà. Ho ha fet acompanyat del seu equip, aixoplugat sota el nom de 'Futur per Puigcerdà', en una compareixença pública a la Colònia Simon, un barri popular i treballador, ubicat als afores de la capital cerdana.

Francesc Armengol ha volgut insistir en la idea que ha creat un 'partit lliure i sobirà' i ha anunciat que establirà les complicitats i els pactes postelectorals que consideri més beneficiosos per Puigcerdà. Armengol es vol convertir en àrbitre de l'escenari polític que surti de les eleccions municipals del maig vinent i es recolzarà en ERC o en Junts (abans PdCAT) per aconseguir el millor per Puigcerdà.

Puigcerdà futur 2
L'empresari Francesc Armengol anuncia la seva cursa a l'alcaldia de Puigcerdà / Joan Cucurell

Amb la presentació de la candidatura de Francesc Armengol, la campanya per a les eleccions municipals a Puigcerdà s'endevina molt interessant i els resultats dels comicis força oberts, tenint en compte que el perfil polític i sociològic de la candidatura 'Futur per Puigcerdà' és força coincident amb el de l'actual majoria representada al consistori i es dirigeix, hipotèticament, al mateix electorat que el de l'actual alcalde, Albert Piñeira.

Francesc Armengol ha manifestat que es presenta per guanyar i ha reiterat que Puigcerdà necessita ara un canvi, una sacsejada, perquè ara està aturada.