08.12.2022 |
Viure als Pirineus

UNIVERSITATS D'ESTIU

Laura Borràs clourà aquest divendres la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà

La conferència de cloenda, titulada 'Poesia per encendre el món', tindrà lloc aquest divendres al vespre (19.30) al Teatre Casino Ceretà. L’esdeveniment ofereix enguany 7 cursos i un format adaptat a la prevenció sanitària
Universitat estiu Ramon Llull Puigcerdà nit estels 1
Aquest dijous al vespre, s'ha celebrat la Nit dels Estels a la Tosa d’Alp /puigcerda.cat
Laura Borràs clourà aquest divendres la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà ha tornat aquesta setmana, dos anys després de la darrera edició, amb un format reduït i adaptat a les actuals mesures de prevenció sanitària. El programa d’enguany ha constat de set cursos i tallers, amb cabuda limitada i que finalitzen aquest divendres, dia 16.

També aquest divendres, al vespre (19.30 h), se celebrarà la conferència de cloenda, que enguany compta amb la presència la segona màxima autoritat de Catalunya: Laura Borràs, presidenta del Parlament. La també ex consellera de Cultura de la Generalitat oferirà una xerrada titulada ‘Poesia per encendre el món’. La cabuda de l’acte és limitada i cal inscripció prèvia al web www.aucer.org.

Laura Borràs

El retorn de la Universitat d’Estiu Ramon Llull a la Cerdanya ha anat acompanyada de la recuperació d’activitats paral·leles, com és el cas d’aquest acte de cloenda. Ahir dimecres al vespre, l’envelat de la plaça del Call va acollir la Nit d’Arts, que enguany presentava ‘La pell de llop’, un espectacle familiar itinerant amb quatre contes tradicionals del Pirineu, narrats i acompanyats de dansa. Una passejada on els personatges de les llegendes del Pirineu agafen vida.

Universitat estiu Ramon Llull Puigcerdà nit estels 2(Foto: Aquest dijous al vespre, s'ha celebrat la Nit dels Estels a la Tosa d’Alp /puigcerda.cat)

Aquest dijous al vespre, s'ha celebrat la Nit dels Estels a la Tosa d’Alp, amb la col·laboració un any més de l’estació de muntanya de La Molina i de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i, en aquest any de retorn, amb un concert de jazz del conjunt Zik Up.

Pel que fa als cursos, enguany s’ha programat temàtiques com els conflictes socials entre final del segle XIX i començament del XX, un monogràfic sobre Mozart, mindfulness a la vida quotidiana, fotografia nocturna, iniciació al teatre d’improvisació, canalització vascular ecoguiada per a infermeria i les dietes emergent i mediterrània.

Laura Borràs clourà aquest divendres la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà
Comentarios