FESTIVALS D'ESTIU

L’OSTO porta a Llívia l’espectacle Pinocchio

L’orquestra actua aquest diumenge, 2 de juliol, al pavelló poliesportiu, a les 18 hores.
osto09
photo_camera L’OSTO porta a Llívia l’espectacle Pinocchio / llivia.org

Fa just un any, l'OSTO —Original SoundTrack Orchestra—, formada principalment per alumnes i exalumnes de l’ESMUC, es presentaven oficialment en públic a Llívia. Ara, un any després, l’OSTO torna a Llívia per oferir un nou espectacle al pavelló municipal. Serà aquest diumenge, 2 de juliol, a les 18 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.

Pinocchio és un espectacle musical del compositor Jordi Mujal que compta amb la participació de 3 ballarins que escenifiquen sis personatges en aquesta adaptació de les aventures de la popular joguina. Per part de l’orquestra, seran un total d’onze músics. L’espectacle arriba a Llívia just dos dies després d’haver-se inaugurat a Barcelona.

cartell pinocchio

L'OSTO és una orquestra simfònica formada per alumnes i exalumnes de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). El projecte, autogestionat pels mateixos alumnes, és l'únic existent a Catalunya en aquest format. Aquesta serà la primera vegada que l’orquestra afronta el repte de combinar la música i la dansa.

La reusenca Aina Hujic —amb vincles a Llívia—, una de les portaveus d'aquesta formació catalana, explica que OSTO és una formació emergent que, amb només un any de vida, ha tingut una trajectòria ascendent destacable. L’orquestra ja ha ofert diferents concerts a Barcelona, Vic, Reus i Puigcerdà, entre altres. Ha participat i col·laborat en els espectacles com ara “Amors impossibles” i “Mons fantàstics”. I ha estat protagonista a la gala “Catalunya aixeca el teló”, al Gran Teatre del Liceu, que va ser retransmesa per TV3.

odto06
L’OSTO porta a Llívia l’espectacle Pinocchio / llivia.org

Una altra dels aspectes que cal destacar en aquest breu recorregut de l’orquestra és que ja es troben a la xarxa Spotify, amb el single “A Time for Us”, una adaptació de la coneguda peça de Nino Rota, que ha escrit el músic de l’OSTO, Cesc Badia.

L'orquestra té dos directors: Albert Torrebella i Belén Clemente. La franja d'edat dels integrants de l'orquestra va dels 18 als 25 anys.