CONCERTS D'ESTIU

Poesia per una Nit d'Estiu a Sant Serni de Coborriu de l’Ingla

Laura Castellet, intèrpret del Cant de la Sibil·la a la Catedral de la Seu d’Urgell, va recitar quatre poemes trobadorescos medievals.
3-Laura
photo_camera Laura Castellet al llaüt, a l'Interior de l’ermita de St. Serni de Coborriu / Francesc Esteban

Aquest dissabte, a l’església de Sant Serni de Coborriu de l’Ingla (Bellver de Cerdanya), va tenir lloc la celebració de la Poesia per a una Nit d’estiu.

L’acte es va dividir en la lectura de dos blocs de poemes. El primer constava de dotze poemes de Joan Maragall i el segon, de dotze de poemes relacionats amb l’estiu i la Nit de Sant Joan, que van ser acompanyats a l’acordió per la Margarita Torner.

1-Interior
Interior de l’ermita de St. Serni de Coborriu / Francesc Esteban

El tercer bloc va anar a càrrec de Laura Castellet, coneguda per ser la intèrpret del Cant de la Sibil·la a la Catedral de la Seu d’Urgell, qui va recitar quatre poemes trobadorescos medievals, primer en català i posteriorment cantats en la versió original occitana, acompanyats amb diferents instruments de corda i de percussió.

En acabar, es va sortir fora de l’església i es va oferir a tothom coca i moscatell i la Margarita va interpretar diverses cançons a l’acordió. L’acte va ser organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya, el Grup de Teatre de Bellver i per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya i se celebra sempre el primer dissabte després de Sant Joan, en commemoració del Solstici d’estiu.