07.08.2022 |
Viure als Pirineus

COMERÇ

L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza una nova edició del “Puigcerdà Tasta”

L'activitat de promoció dels establiments associats, enguany s’ha reinventat per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries vigents
Pla general de l'ambient de gent d'aquest divendres al carrer Major de Puigcerdà, primer dia del pont de la Puríssima per a les persones que hi han arribat abans del confinament municipal de cap de setmana. imatge del 4 de desembre de 2020 (Horitzontal).
Carrer Major de Puigcerdà / Albert Lijarcio
L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza una nova edició del “Puigcerdà Tasta”

L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza aquest octubre una nova edició del “Puigcerdà Tasta”, activitat de promoció dels seus establiments associats i que enguany s’ha reinventat per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries vigents marcades pel PROCICAT per a la contenció de la pandèmia de la Covid19.

Així doncs en aquesta ocasió no hi haurà degustació de diferents plats cuinats com s’havia fet en anteriors edicions, sinó que es repartiran uns vals de descompte per gastar en productes de proximitat als diferents comerços d’alimentació de Puigcerdà adherits a la campanya.

PUIGCERDA TASTA 2021

Els vals de descompte els repartiran del 9 al 12 d’octubre als clients dels diferents establiments que no són d’alimentació i que participen al “Puigcerdà Tasta” i es podran utilitzar fins el 9 de novembre a les botigues d’alimentació.

Amb aquesta campanya es pretén no només incentivar la compra en els establiments participants sinó també promocionar el producte de proximitat de la Cerdanya.

Trobareu més informació del “Puigcerdà Tasta” així com els llistats dels establiments participants a https://www.puigcerda.cat/ca/puigcerda-tasta o bé contactant amb l’Associació de Comerç de Puigcerdà al mail [email protected].

L’Associació de Comerç de Puigcerdà organitza una nova edició del “Puigcerdà Tasta”
Comentarios