19.05.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Josep Mendo torna a l'alcaldia de Guils de Cerdanya

Josep Mendo ha aconseguit una àmplia majoria absoluta amb quatre regidors i el 46% dels vots.

Josep Mendo
Josep Mendo torna a l'alcaldia de Guils de Cerdanya/JC
Josep Mendo torna a l'alcaldia de Guils de Cerdanya

Qui va ser alcalde de Guils de Cerdanya, Josep Mendo, torna a ser primer edil de l'Ajuntament, després de guanyar còmodament les eleccions municipals del 26 de maig. Josep Mendo i Mir ja havia ocupat l'alcaldia, durant dos mandats amb un grup independent des de l'any 1995, i els tres posteriors sota les sigles de CiU. L'octubre de 2014 va plegar de conseller al Consell Comarcal de la Cerdanya, per raons personals, i un mes després també ho va fer com alcalde de l'Ajuntament de Guils de Cerdanya. 

La retirada de la vida política de l'alcalde Valentí Tuset, va originar un seguit de canvis entre les formacions i els seus lideratges. Aquests canvis haurien de fer possible la tornada de Josep Mendo altre cop a la primera línia, després de fer feina d'oposició durant els últims quatre anys, com així ha succeït.

A les eleccions municipals del passat 26 de maig es van presentar tres candidatures: Junts per Guils encapçalada per Josep Mendo; Endavant Cerdanya liderada per Miquel Bisbe, i ERC-AM amb David Riera al capdavant. Josep Mendo, en aquesta ocasió sota les sigles de 'Junts per Guils', va aconseguir una àmplia majoria absoluta amb quatre regidors i el 46% dels vots.

Josep Mendo torna a l'alcaldia de Guils de Cerdanya
Comentarios