09.12.2022 |
Viure als Pirineus

CINEMA

El Cerdanya Film Festival exhibirà 180 obres programades en 57 sessions gratuïtes

El certamen se celebra del 3 a l'11 d'agost i posarà èmfasi en curtmetratges amb mirada femenina

Festival Cerdanya
cerdanyafilmfestival.cat
El Cerdanya Film Festival exhibirà 180 obres programades en 57 sessions gratuïtes

La 10a edició del Cerdanya Film Festival exhibirà 180 obres programades en 57 sessions del 3 a l'11 d'agost en localitats com Puigcerdà, Llívia, Martinet, Bellver de Cerdanya (Cerdanya), la Seu d'Urgell o Castellfollit de la Roca (Garrotxa). El certamen ha donat a conèixer aquest divendres la selecció oficial a concurs que ha sortit dels més de 3.000 treballs que ha rebut durant els últims mesos. El festival posa èmfasi aquest any en curtmetratges amb mirada femenina i dirigits per dones menors de 30 anys, tenint en compte la perspectiva de gènere. El festival també innova amb una aplicació de realitat augmentada i uns plafons distribuïts per diferents espais de la comarca per visionar curtmetratges.

Per primera vegada, el festival organitza un campus per professionals joves del cinema a Bellver de Cerdanya. Durant una setmana, els participants crearan i experimentaran en base als seus propis projectes i sota l'esperit del Kino Kabaret per rodar entre 8 i 10 microcurtmetratges. 

Cerdanya Film Festival 2

A les sessions de documentals històrics al parc dels Búnquers de Martinet, s'hi sumen aquesta edició sessions matinals documentals a la Torre Bernat de So del segle XII.

Hi haurà projeccions per primera vegada fora de la comarca, a la capital de l'Alt Urgell, La Seu d'Urgell, i a Castellfollit de la Roca (Garrotxa). Les entrades a totes les sessions són gratuïtes però cal reservar prèviament.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals Costa Brava-Girona Festivals, i compta amb el suport institucional i finançament de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà. Està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

El Cerdanya Film Festival exhibirà 180 obres programades en 57 sessions gratuïtes
Comentarios