CONCERTS

Jornada de concerts a Bellver de Cerdanya amb Dàmaris Gelabert, P.A.W.N Gang i La Sra. Tomasa

Els concerts del dissabte 20 de novembre volen celebrar el Dia Internacional de la Música i donar suport al sector de l’oci nocturn del municipi.

Damaris Gelabert
photo_camera Dàmaris Gelabert actuaran a Bellver de Cerdanya / bellver.org

El Pavelló poliesportiu de Bellver de Cerdanya acollirà el dissabte 20 de novembre tres concerts protagonitzats pels grups de Dàmaris Gelabert, a les 11 del matí, P.A.W.N Gang, a les 7 de la tarda, i La Sra. Tomasa, a dos quarts d’onze de la nit. Els objectius d’aquest dia dedicat a la música són celebrar el Dia Internacional de la Música, tornar a oferir al públic concerts a peu dret i donar suport a l’oci nocturn del municipi. En aquest sentit, cal destacar queel servei de bar i el control d’accés els portarà una representació delslocalsnocturns de Bellver de Cerdanya.

També seran concerts solidaris, ja que el que es recapti de la venda d’entrades anirà destinat a la Marató de TV3 d’enguany. Les entrades ja es poden comprar a través de la pàgina web www.bellver.org i tenen un cost de 3 euros per concert.

Per tal de garantir el bon funcionament dels concerts caldrà complir les recomanacions de prevenció de la Covid-19. També, per cada concert és necessària la corresponent entrada i una vegada que finalitzi l’actuació es desallotjarà el poliesportiu per tal de preparar-lo per a la següent.

Processed with VSCO with fr4 preset

Dàmaris Gelabert presenta “Concert en família“

La família de la Dàmaris és una família de músics convençuda que la música ens acompanya sempre i ens ajuda a créixer. Durant el confinament van oferir 5 concerts en directe des de casa seva, animant i fent costat als infants i les famílies. Els seus directes per streaming des del seu canal de YouTube van tenir més de 450.000 visualitzacions!

Ara, volen conèixer les famílies que els van seguir durant la quarantena oferint un concert EN DIRECTE amb els temes més coneguts de la Dàmaris Gelabert i com sempre també amb algunes sorpreses. El concert de Dàmaris Gelabert tindrà lloc a les 11h.

P.A.W.N. Gang

P.A.W.N. Gang, referent de la música trap

PrettyAssWhiteNiggasGang, més coneguts com a P.A.W.N. Gang, és un grup de música de trap català format a Barcelona a finals de l’any 2011. La seva popularitat va anar creixent a través dels seus videoclips pujats a youtube i per fer un estil totalment desconegut a Catalunya en aquells moments. La seva actuació serà a les 19h. 

La Sra. Tomasa

La Sra. Tomasa, ritmes llatins, electrònics i urbans

El grup barcelonès La Sra. Tomasa presentarà el seu tercer disc "Alegre peropeligroso" (Guspira Records 2020). La Sra. Tomasa fusiona gèneres llatins, electrònics i urbans. Establert a Barcelona, va néixer el 2012. Està integrat per set components i en els vuit anys de trajectòria, la banda ha publicat tres discos i ha participat en múltiples festivals, tant nacionals com internacionals. El seu concert tancarà la jornada i començarà a les 22.30h.