17.08.2022 |

Ja és aquí la Festa Major de Das 2022

Das celebra la seva Festa Major des de dimarts dia 9 d’agost fins diumenge dia 14, amb tot tipus d’actes culturals, musicals i de lleure.

img7
Claudi Arimany
Ja és aquí la Festa Major de Das 2022

Hi haurà concert d’Els Americanus amb rom cremat, una fira artesana a la plaça de la República, sardanes amb copa de cava, amb la Cobla Foment de Montgrí  i ball amb l’Orquesta Excelsior.

Dijous, a la fira artesana, a les sardanes i al ball, se’ls afegeixen activitats pensades per als més petits, com la Ludoteca Vilajocs XXL, l’espectacle del mag Fèlix i la xocolatada popular.

Divendres dia 12 a les 22h, darrere la Casa del Comú hi haurà el concert classic meets jazz, amb suite per a la flauta i jazz piano trio, a càrrec de Claudi Arimany, Santi Escudera, Eduard Sanchez, Enric Boixados i Rafel Rostey.  Es poden reservar entrades a través de vivetix.com (11€).

Dissabte 13 a les 18h al Safareig de Das, com a activitat destacada del Das Festival 2022, tindrà lloc “Converses a la fresca”, amb Empar Moliner, Albert Roig i Gerard Furest. L’aforament serà limitat, així que cal fer inscripció prèvia a [email protected]

Cartell "Converses a la fresca" Das Festival 2022

A més a més, dimarts dia 2 se celebra la Festa Major de Tartera, amb missa, coca i cava i un concert del Duet Núria Conangle. Dilluns 15 és el torn de Mosoll, on també hi haurà un concert amb copa de cava, dins el marc de la seva festa.

Ja és aquí la Festa Major de Das 2022
Comentarios