Ja és aquí la Festa Major de Das 2022

Das celebra la seva Festa Major des de dimarts dia 9 d’agost fins diumenge dia 14, amb tot tipus d’actes culturals, musicals i de lleure.

img7
photo_camera Claudi Arimany

Hi haurà concert d’Els Americanus amb rom cremat, una fira artesana a la plaça de la República, sardanes amb copa de cava, amb la Cobla Foment de Montgrí  i ball amb l’Orquesta Excelsior.

Dijous, a la fira artesana, a les sardanes i al ball, se’ls afegeixen activitats pensades per als més petits, com la Ludoteca Vilajocs XXL, l’espectacle del mag Fèlix i la xocolatada popular.

Divendres dia 12 a les 22h, darrere la Casa del Comú hi haurà el concert classic meets jazz, amb suite per a la flauta i jazz piano trio, a càrrec de Claudi Arimany, Santi Escudera, Eduard Sanchez, Enric Boixados i Rafel Rostey.  Es poden reservar entrades a través de vivetix.com (11€).

Dissabte 13 a les 18h al Safareig de Das, com a activitat destacada del Das Festival 2022, tindrà lloc “Converses a la fresca”, amb Empar Moliner, Albert Roig i Gerard Furest. L’aforament serà limitat, així que cal fer inscripció prèvia a [email protected].

Cartell "Converses a la fresca" Das Festival 2022

A més a més, dimarts dia 2 se celebra la Festa Major de Tartera, amb missa, coca i cava i un concert del Duet Núria Conangle. Dilluns 15 és el torn de Mosoll, on també hi haurà un concert amb copa de cava, dins el marc de la seva festa.