19.01.2022 |
Viure als Pirineus

INCENDI

Un incendi afecta diversos habitatges de Puigcerdà

Un incendi ha afectat aquesta nit una línia de cases adossades de l'avinguda Pirineus de Puigcerdà, just davant l'estació de tren. La columna de fum ha alertat els veïns que han avisat els bombers a dos quarts de dotze i s'han desplaçat fins al lloc. Hi han intervingut fins a deu vehicles de les dotacions de bombers de tota la Cerdanya, Berguedà i Manresa.
IMG_20200110_101711
L'incendi ha afectat diverses cases. Foto: Nilla Miranda.
Un incendi afecta diversos habitatges de Puigcerdà

El veïnat ha estat desallotjat ràpidament i no s'han hagut de lamentar ferits. Malgrat tot, el foc s'ha desplaçat d'un immoble a l'altre a través del fals sostre que uneix els habitatges destruint-ne dos totalment i la meitat d'un tercer. N'hi ha un quart també afectat i els bombers segueixen treballant perquè no hi hagi més revifalles.

Durant tot aquest matí el cap de bombers i l'arquitecte municipal estan revisant els edificis per determinar els danys que ha sofert l'estructura.

Els dos negocis dels baixos han quedat totalment inutilitzats a causa dels efectes de l'aigua. Tant veïns com propietaris resten a l'espera per valorar l'afectació a les seves pertinences.

IMG_20200110_101740

Un incendi afecta diversos habitatges de Puigcerdà
Comentarios