ESQUÍ ESCOLAR

Puigcerdà pagarà els forfets perquè tots els alumnes del municipi facin Setmana Blanca

L'Ajuntament de Puigcerdà es farà càrrec del preu del forfet dels cinc dies d'esquí, corresponents a la Setmana Blanca, del tots els alumnes d'infantil i primària del municipi

Setmana Blanca Puigcerdà
photo_camera Alumnes de Puigcerdà durant una classe de la Setmana Blanca

L'Ajuntament de Puigcerdà es farà càrrec del preu del forfet dels cinc dies d'esquí, corresponents a la Setmana Blanca del curs 2019/20 dels alumnes d'infantil i primària de les escoles Alfons I i Vedruna de Puigcerdà .

Aquesta mesura, que inclou tant els forfets de nòrdic com d'esquí alpí, beneficiarà tots aquells nens i nenes escolaritzats en un d’aquests dos centres de Puigcerdà i que no disposin del forfet de temporada.

L'import del forfet serà descomptat directament per l'escola en el full de pagament de la Setmana Blanca, fent el desglòs corresponent, de manera que el pare, mare o tutor legal de l'alumne no ha de tramitar cap mena de documentació per tal de gaudir d'aquesta subvenció.

Laia Vila, Regidora d'Ensenyament de Puigcerdà, ha explicat que amb aquesta mesura es pretén fomentar la pràctica de l'esquí, tant l'alpí com el nòrdic, entre els alumnes d'aquesta franja d'edat, des de P3 fins a 6è. Es vol que el descompte en el forfet sigui un al·licient més per a les famílies perquè els seus fills practiquin un dels esports més rellevants de la comarca.

Per altra banda, els alumnes de l’Escola Llums del Nord també gaudiran aquesta setmana blanca de la gratuïtat en el forfet gràcies a una subvenció que l’escola ha obtingut de la Fundació Privada Bosch Aymerich, accionistes majoritaris de l’estació d’esquí de Masella.