19.05.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVAL DE TITELLES

Guils de Cerdanya ja té a punt la segona edició del Festival de Titelles

La segona edició del Festival de Titelles serà el cap de setmana del 14 i 15 d’agost. La primera edició, celebrada l’any passat, va tenir una molt bona acollida

titellesguils01
Una imatge de la 1a edició del Festival de Titelles de Guils de Cerdanya
Guils de Cerdanya ja té a punt la segona edició del Festival de Titelles

Guils de Cerdanya ja treballa en l’organització de la segona edició del Festival de Titelles. Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa l’any passat, va ser molt ben rebuda per les famílies que van gaudir dels espectacles. Aquest fet ha esperonat als responsables de l’organització que han anunciat que per aquesta segona edició es donarà continuïtat al projecte, amb el mateix format de l’any 2017.

La segona edició del Festival de Titelles serà el cap de setmana del 14 i 15 d’agost i l’Ajuntament de Guils de Cerdanya espera una major afluència de públic que l’any anterior. “L’any passat vam anunciar aquesta activitat amb poca antel·lació. La seva difusió va ser pobra. Enguany volem potenciar el festival i donar-hi més ressò. És una proposta que sabíem que té un públic que ho esperava i ara, vista l’experiència, n’estem convençuts. És idoni per a les famílies”, ha explicat la regidora de Cultura del cosistori guilsenc, Montse Ribot.

titelles guils 16

Per aquesta segona edició està prevista la presència de quatre companyies que completaran el programa del festival. Cal recordar que aquesta és una activitat gratuïtat i oberta a tots els públics. Com l’any anterior, l’activitat se celebrarà al Local Social de Guils de Cerdanya. “És probable que hi hagi alguna sorpresa però ho estem acabant de lligar. La voluntat de l’Ajuntament de Guils és convertir aquest festival en un referent de l’estiu a la Cerdanya, per a totes les famílies que hi viuen i hi passen les vacances”, ha dit Ribot.

Guils de Cerdanya ja té a punt la segona edició del Festival de Titelles
Comentarios