PREMIS

Lliuren a Prullans els premis Sebastià Bosom, Josep Egozcue i Josep Maria Martí - Vila de Puigcerdà

L'acte de lliurament va tenir lloc en el marc del sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya
Foto-1-Gael-Piguillem
photo_camera El lliurament va tenir lloc en el marc del sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya / Gael Piguillem

Aquest dijous, 1 de setembre, va tenir lloc a l’Ecoresort de Prullans (Hotel Muntanya) el  sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya, on es varen lliurar diferents guardons,  com són: 

El premi Sebastià Bosom – Vila de Puigcerdà, al millor treball de recerca de Batxillerat  sobre algun tema relacionat amb Cerdanya. La guanyadora ha estat l’Anna Esteve  Gallifa, amb un treball titulat: “Cada gota compta! Estudi de l’eficiència del reg a la  Cerdanya” i va percebre un trofeu commemoratiu i una dotació econòmica de 600  euros. L’accèssit ha estat concedit a l’Anna Marginet Creus, per un treball titulat:  “Dels indrets al més enllà. La vinya a la Cerdanya. Tot un enigma a descobrir”, i va  percebre un trofeu commemoratiu i una dotació econòmica de 300 euros. 

Foto-2-Gael-Piguillem
El lliurament va tenir lloc en el marc del sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya / Gael Piguillem

El premi Josep Egozcue – Vila de Puigcerdà, a la trajectòria investigadora relacionada  amb Cerdanya, ha estat concedit al doctor Josep Padró i Parcerisa, pels seus treballs  pioners en arqueologia romana a Llívia, pels diversos treballs d’arqueologia  prehistòrica a la Cerdanya i per la creació dels Col·loquis Internacionals d’Arqueologia  de Puigcerdà i va percebre un trofeu commemoratiu. 

Foto-3-Gael-Piguillem
El lliurament va tenir lloc en el marc del sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya / Gael Piguillem

El premi Josep Maria Martí – Vila de Puigcerdà, de nova creació, es concedeix a la  persona amb una trajectòria humanística relacionada amb Cerdanya i va recaure en el  Xavier Piguillem Sánchez, especialment per la seva tasca en el món del teatre amateur  i per la seva difusió també al llarg de tot Catalunya. 

Foto-4-Gael-Piguillem
El lliurament va tenir lloc en el marc del sopar anual del Grup de Recerca de Cerdanya / Gael Piguillem

El lliurament de premis va tenir lloc al restaurant de l’Ecoresort de Prullans, amb assistència variada d’autoritats, familiars dels premiats i gent del món de la Cultura, l’Ensenyament i la Comunicació comarcal.