Fotografia amb mòbil i vinya en alçada, novetats de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà ja escalfa motors quan resta tot just un mes per a la 19a edició, que se celebrarà entre el 10 i el 15 de juliol. Les inscripcions als cursos ja estan obertes a través del web www.aucer.org, on enguany s’ofereix una vintena de propostes diferents, de tots els nivells i de diverses temàtiques

Universitat d'Estiu RL 2017
photo_camera Universitat Estiu Ramon Llull 2017.

La Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà ja escalfa motors quan resta tot just un mes per a la 19a edició, que se celebrarà entre el 10 i el 15 de juliol. Les inscripcions als cursos ja estan obertes a través del web www.aucer.org, on enguany s’ofereix una vintena de propostes diferents, de tots els nivells i de diverses temàtiques.

Una de les novetats destacades d’aquest estiu serà el curs de fotografia amb mòbil, a càrrec de Fernando Prats, per ajudar a perfeccionar la tècnica en fotos fetes amb dispositius mòbils com ara telèfons o tauletes. També s’organitza un curs sobre vinya en alçada, tot coincidint amb el renaixement del cultiu de vi a la Cerdanya i en d’altres territoris del Pirineu. Aquesta activitat té places limitades.

La salut i el benestar també ocupen novament un apartat molt important del programa. Així, d’altres propostes previstes són mindfulness –amb fins a tres opcions diferents-; un curs de coaching per a equips de salut, amb el suport del Col·legi Oficial d’Infermeria de Girona; ‘Viure sense pensar, viure en plenitud’, amb Antonio Jorge Larruy; ‘Riure per viure’, sobre el foment de les emocions positives; Filosofia i vida, inspirat en el viatge d’Ulisses; i ‘Mediació (gestió intel·ligent del conflicte)’ amb Alfonso Casas i Sara Rodríguez.

Pel que fa a propostes culturals, el campus de Puigcerdà comptarà novament amb Joan Vives, locutor de Catalunya Música, amb un curs de música clàssica que enguany estarà dedicat al naixement del Barroc, en el marc de l’Any Monteverdi pel 450 aniversari del seu naixement. I la sessió d’història serà sobre el rei Jaume I. D’altra banda, es programa novament un curs d’administració pública, amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Per segon any consecutiu, la Universitat d’Estiu també inclourà l’AUCer Júnior, adreçat a joves i adolescents, que enguany proposa un curs de pilotatge de drons, a càrrec de Lleida Drons.

L’oferta global es complementa amb dos tallers, de cuina amb flors i d’scrapbooking, i les jornades professionals. Un any més, Puigcerdà acollirà la Jornada Anual del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). I com a novetat, la capital cerdana també serà escenari de la jornada del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Girona (COFG), a més a més d’una xerrada sobre odontologia.

foto

Vermut amb Llibert Fortuny

Pel que fa a les activitats paral·leles, una de les novetats és la recuperació del Vermut, un migdia per compartir conversa i aperitiu amb un personatge conegut en ple centre de Puigcerdà. Enguany el convidat serà el reconegut saxofonista Llibert Fortuny.

la inauguració serà enguany a càrrec d’un reconegut veí de Puigcerdà: el professor d’història Xavier Gil i Pujol, membre de la Reial Acadèmia d’Història. Alhora, es mantindran les activitats consolidades com ara la Nit dels Estels, Nit d’Arts, el sopar de la Universitat d’Estiu i la cloenda.

AUCer-Comunicació

👉 [email protected]

👉 www.aucer.org  

👉 www.facebook.com/aucercerdanya Twitter: @aucercerdanya

☎️  Francesc Armengol (President): 609 31 46 70

☎️  Regina R. Sirvent  669 87 37 07

☎️ ​ J. Ignasi Cervera   609 27 83 15