FESTIVALS D'ESTIU

El festival Summerfest Cerdanya inaugura la seva primera edició amb més de 10.000 entrades venudes

Antonio Orozco, Nil Moliner, El Pot Petit, Dani Martín, Lola Índigo, Sergio Dalma, Els Pets i Taburete passaran per l’escenari del festival, situat al Camí de Sant Marc de Puigcerdà.
antonio orozco Lander Larrañaga
photo_camera El cantant Antonio Orozco actuarà aquest dissabte a Puigcerdà / EP

El festival Summerfest Cerdanya, organitzat per Clipper’s Live i El Badiu, inaugurarà demà dissabte 13 d’agost la seva primera edició amb el concert d’Antonio Orozco, un dels artistes espanyols més estimats, que presentarà la seva exitosa gira ‘Aviónica Tour’. El festival començarà aquesta edició amb més de 10.000 entrades venudes i reunirà fins el 27 d’agost al Camí de Sant Marc de Puigcerdà els principals artistes nacionals del moment, com Nil Moliner, El Pot Petit, Dani Martín, Lola Índigo, Sergio Dalma, Els Pets i Taburete.

unnamed (48)

 A banda dels concerts que ompliran l’escenari principal, el festival comptarà amb un espai Village, organitzat per Tipis Cerdanya, on abans i després dels concerts (a partir de les 18.00h i fins les 02.00h) el públic podrà gaudir d’una programació de tallers i activitats, una zona market i un escenari amb música en directe, a més d’una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers. La programació completa del Village by Tipis es podrà consultar a la pàgina web oficial del festival.
 
Restant un dia per la inauguració del festival, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha afirmat que “estem molt il·lusionats per la gran acollida que estem tenint per part del públic. Summerfest Cerdanya és un projecte que va més enllà de la música; volem que sigui el punt de reunió de famílies i amics, la cita de l’estiu a la zona de la Cerdanya. Per aquest motiu, comptem amb un cartell eclèctic i obert a tothom, així com una gran oferta d’activitats i gastronomia perquè el públic pugui viure una experiència única abans, durant i després dels concerts”.