TURISME SOSTENIBLE

Èxit de participació a la 5a edició d'un Cerdanya HappyWalking diferent

Aquest diumenge ha acabat la cinquena edició del Cerdanya HappyWalking. Una edició reduïda en nombre de participants, a causa deles restriccions del Procicat que no han permès inscriure més de 10 persones per excursió.

CHW-cadi-moixero
photo_camera Excursió 'Coneix el Parc Cadí-Moixeró' / cerdanya.org

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya està molt satisfet de com ha transcorregut la cinquena edició del Cerdanya HappyWalking.Tot i les restriccions a només 10 persones per grup, finalment un total de 78 persones han gaudit de valent en les excursions programades per aquests 4 dies de festival. Tot i que la meteorologia va fer la guitza, sobretot en el concert de música tradicional del Pirineu que es va fer a Bolvir el dissabte a la tarda, va permetre que es poguessin realitzar totes les excursions amb unes condicions esplèndides, inclosa la observació astronòmica des del marc incomparable del refugi Cortal d’en Vidal a la muntanya d’Urús..

CHW-nocturna(Foto: Excursió nocturna al cortal d’en Vidal / cerdanya.org)

El festival que va començar el passat dijous dia 10 al matí amb una excursió al municipi de Martinet, va comptar amb diverses activitats, a més del concert abans esmentat, com l’exposició “Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs” que es podrà visitar fins al 30 de juny al Centre Cívic “Escoles Velles” de Bellver de Cerdanya. També una interessant taula rodona on els guies de muntanya van mostrar el millor de la seva professió, i es va debatre sobre el futur de la seva professió, així com del senderisme a la comarca i del funcionament del mateix festival.

Tot l’equip organitzatiu del Cerdanya HappyWalking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent, que esperem que sigui sense restriccions.