FESTES D'ESTIU

Llívia celebra la tradicional Festa de Sant Guillem

La festa petita se celebrarà aquest cap de setmana, dies 18, 19 i 20 de juny

Llívia 1
photo_camera El centre de la vila de Llívia / FS

Llívia celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juny la festa de Sant Guillem. Aquesta serà la primera gran activitat lúdic-festiva de la població des que el mes de març de l’any passat es van suspendre totes les festes i els actes com a conseqüència de la pandèmia per la Covid19. De fet, l’any passat no es va poder celebrar la festa patronal.

La reentré festiva es farà divendres a partir de les 19,30 hores amb el plat fort d’aquesta edició: el concert d’Hotel Cochambre, una formació musical nascuda en el 2000 i que s’ha convertit en una de les bandes més contractades a Catalunya i un referent de les festes populars al país. Més tard, a les 21,30 hores, Hotel Cochambre farà un segon concert. Les entrades per un dels concerts s’han exhaurit. El dissabte i el diumenge, hi haurà sardanes i concerts amb les cobles i les orquestres Montgrins i Selvatana. Els concerts es faran al pavelló poliesportiu i tindran aforament limitat. Per aquesta raó, les entrades s’hauran de reservar a través del web codetikects.com

banner web

Les festes de Sant Guillem comencen, però, amb una holi kids al pati de l’escola, divendres, a les 15,30. Dissabte i diumenge també hi ha activitats previstes per als més petits amb la participació del grup Xiula, dissabte, i un parc infantil, diumenge, ambdós actes al parc de Sant Guillem.

Les sardanes seran dissabte, a la Plaça del Molí amb la Cobla Montgrins i, diumenge, al parc de Sant Guillem, amb la Cobla Selvatana.Totes aquestes activitats seran gratuïtes. 

AGENDA FESTIVA DE SANT GUILLEM 2021

Divendres, 18 de juny, a les 15,30 hores: Holi Kids Pati de l’escola

Divendres, 18 de juny, a les 19,30 hores: Hotel Cochambre Poliesportiu

Divendres, 18 de juny, a les 21,30 hores: Hotel Cochambre Poliesportiu

Dissabte, 19 de juny, a les 12,00 hores: Xiula Parc de Sant Guillem

Dissabte, 19 de juny a les 12,00 hores: Cobla Montgrins Plaça del Molí

Dissabte, 19 de juny a les 18,00 hores: Cobla Montgrins Poliesportiu

Diumenge, 20 de juny a les 11,00 hores: Parc infantil Parc de Sant Guillem

Diumenge, 20 de juny a les 12,00 hores: Cobla Selvatana Parc de Sant Guillem

Diumenge, 20 de juny a les 18,00 hores: Cobla Selvatana Poliesportiu

Actes religiosos

El diumenge, dia 20, a les 12,15 hores, a l'església parroquial de la Mare de Déu dels Àngels, es farà la missa en honor al patró. A les 13,30 hores, a l'ermita de Sant Guillem, es farà la cantada dels goigs.