Esportistes de tot el món participen al Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà

Aquest diumenge a la tarda ha finalitzat l’11è. Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà, celebrat a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà.

curling
photo_camera Imatge de la cloenda del campionat.

Després de tres dies intensos de competició, l’equip Genève Lully ha pujat al graó més alt del podi. Els suïssos han estat acompanyats al podi per l’equip suec Sundbyberg i dels escocesos Gourock DW, en segona i tercera posició respectivament.

Aquesta edició consolida aquesta competició i en destaca el gran número de nacionalitats participants en el trofeu. Enguany hem comptat amb la participació d’equips provinents de EEUU, Escòcia, Suïssa, França, Suècia, Andorra, Mònaco, Euskadi i Catalunya. Tots els participants han destacat l’excel·lent organització del campionat així com el bon estat del gel.

El club local ha participat amb 4 equips, dels quals el més ben classificat ha sigut el Puigcerdà Carlit que ha ocupat l’onzena posició final.

Els membres de Curling Puigcerdà Pànxing i tots els seu col·laboradors ja s’han posat a treballar en la propera edició d’aquest trofeu internacional.

www.curlingpuigcerda.com

Més a Cerdanya