URBANISME

ERC de Puigcerdà vol que es prenguin mesures per les irregularitats urbanístiques a l’Estació de Servei Bertran

D’acord amb els informes tècnics de l'Ajuntament, la societat ARMEN-HOME S.L.U, ha incomplert reiteradament les normatives urbanístiques i les d’activitats, així com també diferents requeriments municipals.
Joan Manel Serra ERC Puigcerdà 2
photo_camera Joan Manel Serra, regidor d’Impulsem Puigcerdà- ERC / @ERC_Puigcerda

Els regidors d’Impulsem Puigcerdà- ERC de l'Ajuntament de Puigcerdà reclamen a l’Ajuntament que l’Estació de Servei propietat de la família del 1r Tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Francesc Armengol Morales, situada al sector "PAU 29" de la plaça Europa de Puigcerdà, finalitzi la inactivitat actual i s’actuï contra diverses infraccions i irregularitats urbanístiques observades.

D’acord amb els informes tècnics de l'Ajuntament, la societat ARMEN-HOME S.L.U, promotora de les obres, i ARMENGOL MORALES S.L.U., titular de la llicència d'activitat de "centre de rentat d'automòbils", han incomplert reiteradament les normatives urbanístiques i les d’activitats, així com també diferents requeriments municipals.

Les irregularitats detectades respecte de les quals des d’Impulsem Puigcerdà –ERC es reclama l’actuació immediata de l’Ajuntament tenen a veure tant en la manca de permisos per dur a terme les activitats, com en l’execució d’obres sense llicència, atès que no s’han aturat les obres ni les activitats tot i els requeriments municipals.

Des del partit republicà es mostren sorpresos perquè, tot i els expedients de legalitat urbanística iniciats, l’Ajuntament no hagi interposat cap sanció als promotors tot i les flagrants irregularitats. És per això que els republicans consideren urgent actuar i garantir el compliment de la normativa urbanística i d’activitats per protegir l'interès general del municipi.