ERC presenta Raimon Ribas com a cap de llista per Puigcerdà

Aquest diumenge la diputada d’ERC al Parlament de Catalunya, Rosa Amorós, ha presentat Raimon Ribas com a cap de llista de la candidatura d’ERC a Puigcerdà després que aquest hagi estat escollit per una àmplia majoria en la darrera assemblea local.

2 (4)
photo_camera Raimon Ribas ha demanat la participació de la gent.

En l’acte de presentació, seguit per una cinquantena de persones, s’ha fet referència a la necessitat urgent de fer un gir en les polítiques municipals actuals per aconseguir "un Puigcerdà més viu i més humà, un Puigcerdà que lideri la comarca i enforteixi el teixit social actual".

Raimon Ribas ha demanat la participació als ciutadans de Puigcerdà i ha explicat que "durant aquestes setmanes anirem parlant amb la gent dels barris i dels nuclis agregats, com també amb els col·lectius socioeconòmics, per explicar el nostre projecte, però sobretot per escoltar, escoltar i aprendre, així conèixer molt millor la realitat del municipi”.

ERC de Puigcerdà presentarà un equip jove que "aposta per un govern obert, on els representants municipals donin més explicacions als seus ciutadans i no només un cop cada quatre anys". Raimon Ribas ha finalitzat el seu discurs animant a tots i totes a treballar per un Puigcerdà millor dient: “Entre tots treballarem per conduir el present i el futur del nostre poble, i tothom està convidat a treballar en aquest gran projecte".