30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Emotiva carta de l'Associació de Dones de Cerdanya adreçada a l'Emili Giménez

L’Associació Dones de Cerdanya ens ha fet arribar una emotiva dedicada al fotògraf Emili Giménez que ha mort aquesta setmana. A continuació, publiquem la carta íntegra.
FB_IMG_1591376094765
L'Emili.
Emotiva carta de l'Associació de Dones de Cerdanya adreçada a l'Emili Giménez

CARTA DE L'ASSOCIACIÓ DE DONES DE CERDANYA A L'EMILI GIMÉNEZ

L’Associació Dones de Cerdanya vol sumar-se a les mostres de condol que s’han deixat sentir aquests dies, per la pèrdua del nostre amic i col·laborador, el gran fotògraf Emili Giménez Garcia.

Amic Emili, et trobarem tant a faltar... Has estat el fotògraf de l’Associació de manera totalment desinteressada. Tu has sigut l’únic home que ens ha vist tal com som, has immortalitzat els moments tan especials dels nostres sopars del dia de la dona i fins i tot has col·laborat en el sorteig que fem durant el sopar, regalant algunes de les teves instantànies. 

Has estat al nostre costat cobrint tots els actes que hem fet en els últims anys. Ha sigut tot un privilegi poder comptar amb un fotògraf com tu per poder deixar constància de la història de l’Associació.

Estimat amic, el teu record sempre perdurarà en nosaltres. Has deixat una profunda empenta d’estimació en totes aquelles persones que t’han conegut, com a gran fotògraf i encara més com a gran persona.

Has estat al nostre costat cobrint tots els actes que hem fet en els últims anys. Ha sigut tot un privilegi poder comptar amb un fotògraf com tu per poder deixar constància de la història de l’Associació

Desitgem de tot cor, que allà on estiguis siguis lliure i feliç i et donem les gràcies per la desinteressada tasca que has fet per l’Associació Dones de Cerdanya.

Emotiva carta de l'Associació de Dones de Cerdanya adreçada a l'Emili Giménez
Comentarios