09.12.2022 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS D'ESTIU

Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma i Els Pets participaran al festival Summerfest Cerdanya 2022

Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner i El Pot Petit completen el cartell del certamen, amb les entrades ja a la venda
Dani Martin
El cantant Dani Martin en un concert en directe / yourwaymagazine.com
Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma i Els Pets participaran al festival Summerfest Cerdanya 2022

Puigcerdà acollirà entre 13 i el 27 d'agost el Summerfest Cerdanya 2022, un esdeveniment d'estiu que pretén convertir-se en un referent a la comarca, segons han explicat els seus organitzadors: Clipper's Live i El Badiu.

Els artistes Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner, Els Pets i El Pot Petit han confirmat la seva participació al certamen, del qual ja se'n poden adquirir les entrades. A banda d'actuacions musicals, la programació també inclourà espectacles i activitats per a grans i petits, vespres temàtics, una gran oferta gastronòmica i un espai 'village', entre d'altres. Tot plegat tindrà lloc en un espai a l'aire lliure, envoltat de natura i paisatge.

El concert inaugural del Summerfest Cerdanya tindrà lloc el 13 d'agost amb Antonio Orozco. L'artista interpretarà els seus grans èxits, així com els temes del seu darrer treball discogràfic, 'Aviónica'. Mentre, al dia següent actuarà Nil Moliner, que presentarà la seva nova gira 'Nuestra Locura Tour'. D'altra banda, dins l'àmbit d'espectacles familiars, s'ha programat El Pot Petit pel 18 d'agost.

Imatge promocional del festival Summerfest Cerdanya 2022 on es poden veure els artistes que formen part de l'esdeveniment i els dies en què esta prevista la seva actuació. Imatge publicada el 3 de desembre de 2021. (Horitzontal)

Pel que fa a l'actuació de Dani Martín, serà el 19 d'agost, quan presentarà el seu nou àlbum 'No, No Vuelve', amb el qual fa un homenatge a 'El Canto del Loco' i revisa alguns dels temes més importants del grup. La música de Lola Índigo també sonarà a l'escenari del Summerfest Cerdanya el dia 21, mentre que la de Sergio Dalma ho farà el 25 d'agost amb el seu nou treball discogràfic 'Alegria', que presentarà al certamen.

El públic també podrà gaudir dels clàssics de la banda catalana Els Pets, el 26 d'agost, així com dels temes del seu últim treball discogràfic '1963'. Finalment, el concert de clausura tindrà lloc el 27 d'agost a càrrec de Taburete. Pel que fa a l'empresa promotora de l'esdeveniment, és la mateixa que s'encarrega d'organitzar el Festival de Cap Roig, el Suite Festival o el Caixabank Polo Music Festival.

Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma i Els Pets participaran al festival Summerfest Cerdanya 2022
Comentarios