01.12.2021 |
Viure als Pirineus

Ramon Moliner reelegit president del Consell Comarcal de la Cerdanya

Aquest dimecres, 15 de juliol, es va celebrar la Sessió Constitutiva del Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya que ha de regir la nova legislatura.

Mesa d'Edat-votacions
Mesa d'Edat durant les votacions del President.
Ramon Moliner reelegit president del Consell Comarcal de la Cerdanya

El dimecres, 15 de juliol, es va celebrar la Sessió Constitutiva del Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya que ha de regir la nova legislatura. L’acte es va dur a terme a la Sala de Plens del Consell Comarcal, presidit per la Mesa d’Edat, formada pel conseller de major edat, Bartomeu Baqué, i el conseller de menor edat, Raimon Ribas.

Un cop jurat el càrrec per tots els consellers, el Ple del Consell Comarcal de la Cerdanya va quedar constituït amb els següents membres:

- Esteve Avellanet i Tarrés de CiU

- Esteve Baqué i Vidal de CiU

- Alfons Casamajó i Carrera de CiU

- Albert Casas i Nicolau de CiU

- Marc Fernàndez i Palau de CiU

- Albert Maurell i Ribot de CiU

- Ramon Moliner i Serra de CiU

- Pere Oliu i Casamitjana de CiU

- Miquel Pons i Bertran de CiU

- Jordi Rosell i Ginestà de CiU

- Miquel Tor i Lliuret de CiU

- Marc Torrent i Palou de CiU

- Pere Valiente i Navarro de CiU

- Bartomeu Baqué i Muntané d’Endavant Cerdanya

- Josep Pous i Rodríguez d’Endavant Cerdanya

- Oriol Ribot i Domènech d’Endavant Cerdanya

- Jordi Gómez i Valls d’ERC

- Lluís Mas i Sariola d’ERC

- Raimon Ribas i Barnola d’ERC

A continuació, els consellers van procedir a votar el president. Es van presentar dos candidats al càrrec, Ramon Moliner per CiU i Josep Pous per Endavant Cerdanya. El resultat del recompte va ser de 14 vots a favor per Ramon Moliner i 5 vots a favor per Josep Pous. Així Ramon Moliner va ser reelegit president del Consell Comarcal de la Cerdanya.

Ramon Moliner, alcalde d’Alp, comença el seu segon mandat consecutiu al capdavant del Consell Comarcal de la Cerdanya. En el seu discurs va agrair la tasca dels anteriors presidents de la Corporació. Moliner va recordar especialment l’absència de Daniel Gorritz, conseller històric de Cerdanya i alcalde de Prullans, recentment traspassat. Tanmateix, va agrair la confiança que els nous consellers li han fet i va manifestar que continuarà treballant en assignatures pendents com són la divisió provincial de la comarca i la Llei Específica de Cerdanya.

També, va reivindicar el paper del Consell d'Alcaldes com a figura clau per avançar en qüestions bàsiques i molt importants per la comarca. D'altra banda, va esmentar els reptes als quals s'enfrontarà en aquesta nova legislatura i que s'hauran d'afrontar en unitat. Va repassar les diferents línies de treball que està duent a terme el Consell Comarcal de la Cerdanya i va finalitzar amb el compromís personal de fer comarca per fer Cerdanya.

Ramon Moliner reelegit president del Consell Comarcal de la Cerdanya
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad