01.12.2022 |
Viure als Pirineus

PUIGCERDÀ

Borja Vilaseca estrena el curs acadèmic 2016-2017 de l’AUCer

El comunicador, emprenedor i pedagog explicarà com valorar la vida tal com és. La inauguració de les noves activitats és aquest divendres (20.15 hores) al Museu Cerdà.

Borja Vilaseca
Borja Vilaseca.
Borja Vilaseca estrena el curs acadèmic 2016-2017 de l’AUCer

L’Associació Universitària de Cerdanya inaugura les seves activitats del Curs Acadèmic 2016-2017. Per a l’acte d’obertura, l’AUCer porta a Puigcerdà el comunicador i emprenedor Borja Vilaseca, que impartirà la conferència ‘Les casualitats no existeixen. Set claus per estimar la vida tal com és’. La xerrada és aquest divendres dia 28, a un quart de 9 del vespre, a la sala de convencions del Museu Cerdà.

Borja Vilaseca és escriptor, filòsof, conferenciant, professor i emprenedor de projectes orientats “a la transformació i el despertar de la consciència de la societat”. La seva gran passió, afirma, és “democratitzar la saviesa per inspirar un canvi d’actitud i de mentalitat”, de manera que les persones aprenguin a ser veritablement feliços i sàpiguen “com desplegar tot el seu talent i potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit”.

Actualment Vilaseca és el director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge, una titulació pionera i de referència a Espanya, present a les ciutats de Barcelona, Madrid i València. També és el fundador del projecte d’educació emocional gratuït per a joves La Akademia, present en més de 25 ciutats de l’Estat i també a Xile, Colòmbia, el Brasil, Argentina i l’Equador. És expert en autoconeixement i n’ha impartit més de 250 cursos per a més de 6.000 persones en diferents països.

Com a professor Borja Vilaseca ha col·laborat amb ESADE, la Universitat de Barcelona, la Ramon Llull, la Pompeu Fabra, l’Institut d’Empresa i Barcelona Activa. Ha escrit quatre llibres: Encantat de conèixer-me, El Petit Príncep es posa la corbata, El sense sentit comú i Què faries si no tinguessis por. Part de la seva obra literària ha estat traduïda i publicada en 16 països. Anualment imparteix prop de 50 conferències a Espanya i Llatinoamèrica per promoure un canvi de paradigma.

Borja Vilaseca estrena el curs acadèmic 2016-2017 de l’AUCer
Comentarios