MUNICIPIS

Bellver de Cerdanya renovarà el paviment de diversos carrers i vials i de l'aparcament del Parc Central

La millora afectarà a carres del nucli urbà de Bellver, de Bor i de Talló amb una inversió de 168.000 euros 
Aparcament Parc Central 2
photo_camera Aparcament del Parc Central de Bellver de Cerdanya

L'Ajuntament de Bellver de Cerdanya té previst pavimentar diversos carrers de Bellver de Cerdanya i dels nuclis de Bor i Talló, amb l’objectiu de resoldre el seu deteriorament, provocat principalment pels anys, per les inclemències meteorològiques i pels canvis de temperatura propis del clima de muntanya.

Els carrers que s’arreglaran a Bellver són Sant Antoni, Francesc Macià, Sant Roc, Batllia, Nuno Sanç i part del Camí Reial. Al nucli de Bor, també es renovarà l’asfalt del carrer de Sant Marcel, que dona accés a la zona del Serrat i el del costat, ja que tot i que s’havien fet algunes actuacions d'asfaltat a la zona, aquest tram havia quedat pendent.

carrer 1

A més a més, també s’asfaltaran la plaça de la Font i el Camí de l'Ingla des de Talló fins a Santa Magdalena. Aquesta carretera és l’únic accés rodat i pavimentat que porta al nucli de Santa Magdalena, a la zona de Coborriu i Vilella, a la Vall de l’Ingla, als dipòsit d’aigua potable dels nuclis de Bellver, Talló, Riu de Santa Maria, Polígon Industrial. I la carretera que va des de la N-260 fins a Ordèn i Talltendre, l’únic accés rodat pavimentat que porta a aquests nuclis de població i està molt deteriorat.

El pressupost estimat de la intervenció és 140.332,44 euros, IVA inclòs, i serà finançat per l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya.

Asfaltat del nou aparcament del Parc Central

L’Ajuntament asfaltarà el nou aparcament per a 67 places ubicat entre la plaça Sant Roc, carrer de Francesc Macià, de Sant Antoni, així com els voltants del parc Central. L’aparcament amb accés des de la plaça Sant Roc i des del Carrer Josep Zulueta, es va obrir el passat agost, junt amb les noves 8 places de la plaça del Castell. El pressupost de l’obra és de 27.900 euros, IVA inclòs.

Tarda de cinema a Bellver de Cerdanya!

La projecció de la pel·lícula "Les dues nits d'ahir" tindrà lloc a la sala de teatre del Centre Cívic 'Escoles Velles' a les 18h, diumenge 17 d'octubre.Entrada lliure. No recomanada per a menors de 16 anys.

VISUAL_A3_LES_DUES_NITS_AHIR_BELLVER_CERDANYA

Una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors am. cs, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Per conèixer més aspectes sobre aquest fil també podeu visualitzar el tràiler o visitar el lloc web de Cicle Gaudí.