DE L'1 DE JULIOL AL 31 D'AGOST DE DIMARTS A DIUMENGE

Arranca el Bibliollac, que convida a llegir vora l'estany de Puigcerdà

L’espai més emblemàtic de Puigcerdà és l’estany, un entorn agradable i natural, un lloc de passeig i de jocs integrat a la vila. La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, com cada estiu, aprofita aquest entorn per oferir-vos lectura a l’aire lliure.

NdP (1)
photo_camera Arranca el Bibliollac, que convida a llegir vora l'estany de Puigcerdà.

El bibliollac és una extensió de la biblioteca, un entorn de lectura informal, un espai de trobada al voltant dels llibres, una introducció lúdica a la lectura pels petits, una opció de lleure pels grans.

És en una caseta de fusta a l’entrada del Parc Schierbeck, al costat de l’estany per la banda de l'escola. Hi ha diaris, revistes, llibres, contes, còmics, novel·les... tot en un
espai amb bancs, taules i cadires per gaudir d’una lectura còmoda, i si ho preferiu també podeu llegir estirats a la gespa.

És una activitat oberta a tothom: puigcerdanesos, cerdans, estiuejants, turistes, grans i petits, locals i visitants, tots esteu convidats a visitar-lo!
A més de la pròpia lectura, hi ha un programa d’activitats infantils previst per les següents dates: els divendres 12 i 26 de juliol i 9 i 23 d’agost a les 11.30h

Horaris:

Laborables. Matins d'11 a 13.00 h i tardes de 16.30 a 20.00 h
Caps de setmana i festius. Matins d'11.00 a 14.00 h i tardes de 16.00 a 20.00 h

comentaris