ENTITATS I ASSOCIACIONS

Valls del Pedraforca, una associació que treballa per al desenvolupament real dels seus pobles

L'Associació Valls del Pedraforca vol crear xarxa entre tots els agents econòmics dels pobles de Vallcebre, Gisclareny, Saldes, Gósol, Tuixent, Josa de Cadí i La Vansa.

cal paller
photo_camera Cal Paller/@calpaller (@get_repost)

L'Associació Valls del Pedraforca va néixer l'any 2017 amb l'objectiu principal de crear xarxa entre tots els agents econòmics dels pobles de Vallcebre, Gisclareny, Saldes, Gósol, Tuixent, Josa de Cadí i La Vansa. Actualment està formada per més de quaranta restauradors, hostalers, guies, productors i artesans que tenim la voluntat de posar valor els serveis i productes de la zona.

IMG-20190204-WA0005

Les Valls del Pedraforca són casa nostra, ens les estimem i treballem de forma conjunta  amb tots aquells agents que siguin necessaris per a dur a terme millores reals que contribueixin al desenvolupament real de la zona. És per aquest motiu que volem que tothom pugui participar i dir-hi la seva, estem oberts a tota mena de col·laboracions i propostes tant de les institucions públiques, els establiments que no formen part de l’associació i de totes les persones que creguin que poden aportar el seu granet de sorra a aquest projecte. 

Missió, visió i valors

L'Associació Valls del Pedraforca té com a objectiu principal el de promoure, representar i coordinar, de forma participativa, un model de desenvolupament econòmic i turístic sostenible arrelat al territori. Un model que combini el respecte pel medi ambient amb les necessitats i expectatives dels seus associats. Volem crear i consolidar la marca de qualitat Valls del Pedraforca potenciant tots els atractius turístics de la zona més enllà del Pedraforca. També volem ser un canal de comunicació de referència de totes les activitats que es desenvolupen a la zona tant per a la gent que hi viu com per als visitants. 

Valls del Pedraforca, un referent

Volem que Valls del Pedraforca esdevingui un referent pel que fa a dinamització i creació de sinergies entre els diferents agents econòmics de la zona, tant establiments privats com organismes públics. Fomentant la cooperació i interrelació amb altres projectes, del mateix territori o d’altres zones. També volem posar en valor, potenciar i promoure els serveis i productes de la zona, sempre lligats als preceptes de qualitat i respecte al medi ambient i Difondre els valors històrics, culturals, gastronòmics i paisatgístics de les Valls del Pedraforca.

Els nostres valors

  • Compromís, respecte, autenticitat i estima per al territori. 
  • Integració: a l’associació hi tenen cabuda tota mena d’establiments i col·laboradors, totes les opcions polítiques, de gènere, raça i creences. 
  • Solidaritat amb el territori: les Valls del Pedraforca són casa nostra i com a tal ens les estimem i treballem cada dia per a cuidar-les i preservar-les. Creiem en la necessitat de fer compatible l’activitat turística amb la gent que viu a l’entorn.
  • Esforç i qualitat: tota la nostra feina és el resultat de les ganes de donar-vos a conèixer les Valls.

Més a Associacions